خداحافظ بچه ها حلال کنید
Printable View
خداحافظ بچه ها حلال کنید
دوستان میتونید یه قطب نما بزارید جلوتون تعغیرات قطبها و لرزشها رو به صورت ریل تایم مشاهده کنید :دی
73 درصد نه، 73 نفر که معادل 14% تغریبن : دینقل قول:
آهان بله 73 نفر منظورم بودنقل قول:
درودنقل قول:
اصل مقاله اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهراً درست مقاله را نخوندید. نتیجه این یافته، کذب بودن این بود که از دیدگاه مایاها 21 دسامبر 2012 پایان تاریخه، و این روز فقط یک روز مقدس هست که عدد 13 که در تمدن مایا مقدسه در رقم های تقویم ظاهر میشه (13.0.0.0.0)، و مایاها اساسا هیچ پیشگویی ای درباره این روز نکرده اند و نخواسته اند بکنند.
تشکر اما اصل مقاله درباره کشف کتیبه های است که اشاراتی به اخرین پادشاه مایا ه در تاریخ مورد نظر دارد هدف ذکر یافته ای جدید درباره تاریخ 21 دسامبر 2012 بود که اشاره به قطعی بودن این تاریخ و کشف نکته ای جدید که همان " زمان پادشاه " است می باشد کما اینکه مایا ها نیز اشاره ای به پایان جهان و یا دوام ان در هیچ کدام از تقویم ها قبلی نکرده اند و این امر از قبل پذیرفته شده است و اگر به انتهای مقاله دقت کنید توضیح داده شد که این یافته میتواند دید ما یا ها رو نسبت به پایان دنیا اشکار کند
اینجا آلمان 23:27 دقیقه هنوز 12 نشده مردم ترسیدن تلویزیون viva داره شماره معکوس میذاره ای خداااااا منو بخور:n08:
مایاها اگه بودند از خنده روده بر میشدند که چند میلیارد نفر رو سر کار گذاشتند :n08:
واقعا برای ایرانی هایی که تو پیج ناسا چرت و پرت مینویسن متاسفم
جا داره از همینجا چندتا فحش بارشون کنم!
بری تو پیج کلمات و حروف فارسی تابلو هستش
تازه نمیدونن خیلی از کارکنان ناسا ایرانی هستن....
آبرو نذاشتن واسمون!
جالبه که این تاریخ برای هر کشوری بسته به موقعیت جغرافیایش متفاوته
ولی خوب
من با اینکه این مسخره بازی رو قبول ندارم
ولی
دلم هیجان میخواد
آقا روزمرگی دیوونه مون کرد:n21:
:n02:
اقا دمت گرم کلی خندیدیم :دينقل قول:
جالبه !همه ی کامنتا هم از دم فارسیه :دي
سوزه ی نسا هم جور شد :دي