فرمولی هست که بشه به راحتی جواب رو بدست اورد
یک نمونه میشه برام مثال بزنید
Printable View
خيلي از فرمول هاي پر كاربردش براي شروع در كتاب ماشاء الله رضوي هستنقل قول:
مثلا x^n انتگرالش ميشه x^n+1/n+1 . از اون عبارت دوم مشتق بگيريد بر مي گرده به اولي
اگر میشه یک pdf بهم بدید که بتونم راحت تر انتگرال رو یاد بگیرم اگر فرمول های دیگر با تمرین و حلش رو دارید ممنون میشم برام بزارید
در ضمن برای برنامه های هذلولی و بیضی و ... فرمول های ساده رو دارید بهم بدید
ما دو نقطه در دستگاه مختصات سه بعدی داریم.نقطه دوم رو حول نقطه اول در محور های x و y بصورت تصادفی می چرخانیم.حالا ما سه نقطه داریم که زاویه X , Y بین این سه نقطه رو می خوایم.به صورتی که وقتی این زوایا رو بدست آوردیم وقتی که نقطه سوم رو به اندازه Y- در جه و سپس آن را به اندازه X- در چرخانیم نقطه سوم دقیقا روی نقطه دوم قرار بگیره.
من نیاز فوری به جواب این مسئله دارم.
من نفهمیدم نقطه سوم چجوری تشکیل شد؟
ببین دوست عزیز شما فرمولهای مشتق رو که بلدی.توی ستون اول یه جدول،توابعو بنویس توی ستون روبروش مشتقشونو. حالا برای بدست اوردن فرمولهای انتگرال جای دو ستونو با هم عوض می کنیم.یعنی ستون دوم جدول قبلی میشه تابع و ستون اولش میشه انتگرال اون تابع.
در مورد بحث مقاطع مخروطی هم فرمول یاد گرفتن هیچ دردی رو دوا نمیکنه .باید مطلبو یاد بگیری .چون مثلا توی امتحان ازت نمی پرسن معادله ی بیضی چیه؟!
با تشکر.
انتگرال معین رو تمام کردم و جالب بود
اما یه سوال
ضد مشتق همون انتگرال نامعین است؟
عزیز من تمام هذلولی بیضی و غیره رو بلدم اما نیاز به یک فرمول ساده و سریع دارم تا زودتر به جواب برسم سر امتحان وقت کم نیارم
ببین از چرخش نقطه دوم حول نقطه اول یه نقطه جدید داریم.
یعنی نقطه اول مرکز است.نقطه دوم هم که معلومه و نقطه سوم حاصل چرخش نقطه دوم به دور مرکز است.
سلام
اگر براتون مقدور است برای من یک جزوه خوب برای ریاضی یک پیام نور بده چون این کتاب خیلی بد توضیح داده
اگر میتونید جزوه ای برای انتگرال ناسره به من بدید چون اصلا نمیدونم چطوری باید شروع کرد وقتم هم زیاد نیست
حداقل ممکن این جزوه در حد عامیانه باشه یعنی راحت بشه مفهوم رو گرفت و هی تابع در تابع نگفته باشد(زبان ریاضی نباشه)
شما اول بفرمایید چه کتابی رو میخونید.بعد من کتاب یه استاد دیگه که بهتر توضیح داده باشه رو براتون میذارم.چون برای ریاضی 1 پیام نور چند کتاب موجود هست.-با تشکر