سلام
قیمت مدلهای LG Cinema 3D رو میخواستم لطفا.
با حدود 1تومن میشه 3D خرید؟
مرسی
Printable View
سلام
قیمت مدلهای LG Cinema 3D رو میخواستم لطفا.
با حدود 1تومن میشه 3D خرید؟
مرسی
دوستان کسی اطلاع داره که سری HX820 سونی در ایران موجود هست یا نه؟
قیمتی هم اگر دارید ممنون
بازم مزاحم همیشگی
بهترین تلویزیون های سونی یا پاناسونیک تا قیمت 1800 چی رو پیشنهاد میکنید ؟ ؟ ؟ فقط اگه لطف کنید سریع الات 5 سری میخوام تلویزیون بخرم هی جور نمیشه اما این بار دیگه جوره جوره همه چی شما یه یا علی بگید منو روشن کنید خیلی عالی تر هم میشه ممنون از همه اونایی که دارن راهنمایی میکنن
کیفیت خوب برام از همه چی مهم تره داشتن دی وی بی کارت بعدش مصرف برق بعد تر ورودی های خوبی داشته باشه و زیبایی در آخر برام مهمه
40 اینچ به بالا باشه حتما
nx720=1700نقل قول:
همچنین lg5700 می خواسنم ببینم قیمت و کیفیتش چطوره با SONY nx 720 قابل قیاس هست یا نه ؟
سلام
من تو بندر عباس یه hx925 سونی سفارش دادم برام بیارن .46 با قیمت 3300 از مغازه دار .از دبی میارن .فردا به دستم میرسه .میخوام تست کنم .نتیجشو اینجا میزارم دوستان استفاده کنند.اینم بگم که 4ماهه دارم در زمینه خرید hdtv تحقیق میکنم و فکر کنم این بهترین tv از نظر زیبایی ،کیفیت ، و البته امکاناته.
سلامنقل قول:
بهتون تبریک میگم دوست عزیز. بهترین انتخاب ممکن رو کردین. منم میخواستم اولش همین گزینه رو بردارم ولی به دلیل خرید سینمای خونگی و پلیر و ... مجبورم سطح کار رو بیارم پایین و به مدلهای زیر بسنده کنم :
میخوام بدونم شما میتونین از طریق مغازه های بندر قیمت مدلهای 46LE830m از شارپ و 8605 از فیلیپس و HX820 سونی رو گیر بیارین؟ منظورم قیمت دبی هست در سایز 46
از لطفتون سپاسگذارم
نقل قول:
به طور رسمی که هنوز نیومده!
بدون گارانتی هم من پیدا نکردم!
دوستان، یک lcd 32 اینچ قیمت پایین برای مادرم میخوام، یک قیمت میدید با مدلش رو؟ توی امین حضور بی گارانتی هم هست؟