مسعود جان به تاپیک ربطی نداره ولی منم همین عقیده رو دارمنقل قول:
بهتر شد همین الان از المان خورد و رفت کنار تا زودتر برگردن انگلیس و این فاجعه رو ریشه یابی کنن
مطمنا اگه میخورد با ارژانتین فاجعه تر از این فاجعه به بار می اومد
Printable View
مسعود جان به تاپیک ربطی نداره ولی منم همین عقیده رو دارمنقل قول:
بهتر شد همین الان از المان خورد و رفت کنار تا زودتر برگردن انگلیس و این فاجعه رو ریشه یابی کنن
مطمنا اگه میخورد با ارژانتین فاجعه تر از این فاجعه به بار می اومد
كاپلو: گل لمپارد مهمترين قسمت بازي بود
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس پس از شکست برابر آلمان گفت: متاسفانه گل لمپارد که مهمترين قسمت اين بازي بود از ديد داور پنهان ماند.
فابيو کاپلو پس از تحقير تيمش برابر آلمان گفت: اشتباهات زيادي را مرتکب شديم و مستحق پيروزي نبوديم اما اگر داور گل لمپارد را ميديد و آن اشتباه را نميکرد شايد خيلي چيزها تغيير ميکرد و حتي احتمال پيروزي ما نيز وجود داشت.
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس افزود: آلمان خيلي خوب بازي کرد، آنقدر خوب که بهانهاي براي من باقي نگذاشت و اين پيروزي را به اين تيم تبريک مي گويم اما همچنان دلم ميخواهد به آن گل اشاره کنم که اگر ناديده گرفته نميشد اوضاع به کلي براي ما فرق ميکرد.
کاپلو تلاش ميکرد در پايان هر صحبتش به گل ناديده گرفته شده توسط داور اروگوئهاي اشاره کند.
آلمان با نتيجه 4 بر يک برابر انگليس به پيروزي رسيد.
بازی آلمان و انگلستان به نظرم یکی از زیباترین بازی های جام بود .آلمان مشخصا بهتر بازی کرد.یواخیم لو پاشنه آشیل انگلستان یعنی عمق دفاع این تیم رو نشونه رفته بود و جالب اینکه دون فابیو اصلا نتوست این ضعف رو پوشش بده و تا پایان بازی دفاع میانی انگلستان متزلزل نشون داد.در تیم انگلستان گرت بری با دو اشتباه تاثیرگذار به تنهایی تیم رو اوت کرد . کاپلو در چیدن ترکیب هم تا حدی اشتباه داشت و نوع چینش دفاعهای انگلستان و استفاده نکردن از لدلی کینگ که به تازگی آماده شده بود از این مواردند.
آلمان در قواره یک قهرمان جام نشان داد و شور و اشتیاق این تیم هر بیننده بی طرفی رو به وجد می آورد بازیهای فوق العاده تماشایی بازیکنانی مثل اوزیل،پودولسکی و مولر نوید یک آلمان قدرتمند رو میده. اگر آرژانتین بتونه امشب از پس مکزیک بربیاد کار سختی پیش رو داره و باید بازی تکراری 2006 رو در این مرحله انجام بده.
اتفاق ویژه: نپذیرفتن گل سالم لمپارد از اون اتفاقاتی بود که هنوز هم باورش سخته اما از یه جهت خوشحالم چون فیفا متقاعد خواهد شد حداقل در این زمینه از تکنولوژی استفاده کنه.به نظرم نپذیرفتن اون گل تاثیر بسزایی در باخت انگلیس داشت اما از یاد نبریم تیمی که می خواد قهرمان شه و در این زمینه ادعا داره نباید به خاطر یک گل این نمایش ضعیف رو داشته باشه.
به همه هواداران آلمان تبریک میگم با اینکه هوادار هیچ کدوم از این دو تیم نبودم.
واقعا حال کردم.تبریک به همه هواداران عزیز.نیم ساعت اول بازی رو فقط دقت کردین انگلیسی ها چطوری کوپ کرده بودن.اصلا گیج بودن.حیف کاش 6 تایی شون میکردم یه مزه دیگه میداد این واژه شیش تایی.فقط امیدوارم تا آخر همینطوری بازی کنیم تا قهرمان بشیم.
این هشت پا چیه یا کیه که اینقدر بحثشه؟؟
لطفا یکی بگه که موندم تو نسخی؟!!
گلزن بزرگ فوتبال آلمان با درخشش در بازي برابر انگليس به رکورد افسانه فوتبال جهان دست پيدا کرد.
ميروسلاو کلوزه با به ثمر رساندن گل شماره 12 خود در جامهاي جهاني با رکورد پله در يک سطح قرار گرفت.
از اين لحاظ، رونالدو برزيلي با 15 گل، گرد مولر با 14 گل و ژوست فونتن فرانسوي با 13 گل رتبههاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادهاند و کلوزه و پله با 12 گل به صورت مشترک در رتبه چهارم ايستادهاند.
یه هشت پا((همون اختاپوس))توی آلمان هستش که بازیها رو پیشبینی میکنه.اگر اشتباه نکنم روشش هم این هستش که 2تا کاسه میزارن جلوش که شامل اسم 2تا تیم هستش و اونم از یه کاسه اسم تیم برنده رو میکشه بیروننقل قول:
تاحالا هر 4بازی آلمان توی جام جهانی رو درست پیشبینی کرده و توی بازیهای یورو هم هشتاد درصد بازیا رو درست پیشبینی کرده بود
الله اعلم
این دفاعی که انگلیس داشت راحت میتونست 3,4 تا دیگه بخوره ! ولی حیف که بازیکنا دلشون سوخت :دینقل قول:
واقعا حال کردم.تبریک به همه هواداران عزیز.نیم ساعت اول بازی رو فقط دقت کردین انگلیسی ها چطوری کوپ کرده بودن.اصلا گیج بودن.حیف کاش 6 تایی شون میکردم یه مزه دیگه میداد این واژه شیش تایی.فقط امیدوارم تا آخر همینطوری بازی کنیم تا قهرمان بشیم.
تبريك به همه ي ژرمن هاي گل ...
همچين ميگن داور بد بود انگار براي خودشون ( انگليسيا ) بد بوده ...
انگار نه انگار براي ما هم يه كرنر نگرفت :31:
پيش به سوي برد مكزيك :31:
ممنون به خاطر نوشته هاتوننقل قول:
اما من تازه اون خط پایین نوشته هاتون رو دیدم واقعا زیباست
راستی دوستان شما هم اون دکمه تشکر رو ندارین؟