فایروال کمودو یعنی Comodo Firewall قابلیت Cloud Virus Scanning داره :46: یعنی با اجرا شدن نمونه ها یک پیغام نشون داده میشه که این فایل آلوده است و باید پاک بشه.نقل قول:
دقت کنید که من اسمی از Comodo Internet Security که یک آنتی ویروس با گارد فعال داره نبردم بلکه منظور من فقط فایروال کمودو بود که در لینک زیر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/firewall.php
یعنی اینکه اگر شرایط تست فایروال کمودو را با شرایط تست فایروال Outpost Pro یکی بکنید و هر دو در هنگام تست به اینترنت وصل باشند در این صورت فایروال کمودو با اجرا شدن نمونه ها اکثرشون رو از طریق Cloud شناسایی میکنه /// حتی اگر آنتی ویروس نداشته باشید. پیغامش هم بصورت زیر خواهد بود... این شناسایی از طریق آنلایز نمونه ها بصورت آنلاین در CIMA انجام میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم :11:
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
به نظر من نه ویروسه و نه تروجان. حداکثر میتونه یدونه unwanted application و یا adware باشه. این نوع برنامه ها ضرری به سیستم نمیرسونند اما برنامه هایی هم نیستند که هر کسی بخواد در سیستمش داشته باشه. مثلا ممکنه با پیغامهای پی در پی که میدن باعث اذیت کاربران بشند و یا popup هایی رو از سایت های مختلف باز کنند و غیره.. اما در کل ضرری ندارند.من تست نکردم انی فقط یک احتمال بود چون از فایل ستاپش همین مشخصات معلوم میشه.نقل قول: