خیلی ببخشید پستمو اشتباه زدم.772 یه خط تلفن رشت هست که اشتباها اینجا زدم.من سرویس 128 اندیشه سبز خزر(یک شرکت رشتی) دارم سرعتم توروز 140-130 و تو شب 40-30 هست.نقل قول:
Printable View
خیلی ببخشید پستمو اشتباه زدم.772 یه خط تلفن رشت هست که اشتباها اینجا زدم.من سرویس 128 اندیشه سبز خزر(یک شرکت رشتی) دارم سرعتم توروز 140-130 و تو شب 40-30 هست.نقل قول:
سلام
آیا ارزش داره که از خط 671(شهرستان بهبهان از استان خوزستان)از سرویس adsl شرکت پارس آنلاین استفاده کنم ؟ لطفا کامل راهنمایی کنید.
مر30
نقل قول:
خوش به حالت كه حداقل رو 30 - 40 مياد مال من شبا نهايت بتركونه و خودشو پاره كنه 10 كيلوبايت بر ثانيه
نقل قول:
شما بهتره تحقيق كني ببيني پارس آنلاين تو شهرستان شما چقدر مشترك داره اگه زياد بود نگير اگه كم بود بگير :31:
سلام
من از adsl پارس آنلاین استفاده میکنم .
چندروزه که سرعتم خیلی کم شده و مرتب قطعی دارم .
باید چکار کنم ؟
روز اول که سرویس گرفتیم ازش خیلی عالی بود نمیدونم چرا از اون روز به بعد دیگه ترکیده :31:
نقل قول:تا وقتی ماه رمضان بود میگفتن ملت دارن پای کامپیوتر و توی اینترنت احیا میگیرن .نقل قول:
این دو سه روز هم احتمالا به خاطر تعطیلیا اینجوره .
خدا کنه از فردا درست بشه :41:
باید شب و روز دعا کنی چون ما هم داریم همین کارو میکنیمنقل قول:
دیروز رفتم تو سایت پارس آنلاین دیدم نوشته بود برای ساختمان هایی که تلفن آن ها فیبر است تجهیزات را عوض میکنند و ADSL میدهند !!!!! هزینش چقدر است ؟
روز و شب تفاوت زیادی نداره ولی من پینگم رو با hamachi تست کردم روی 160 بودنقل قول:
و اپلودم هم خوبه روی 296 هستش(بستگی به سرور داره)