با سلامنقل قول:
نامه نوشتن براي سرعت هاي بالا اگه منظورتون هست - بله - معمولا يه چيزي مينويسن كه بدونن واسه چي ميخواي!!!
موفق باشيد.
Printable View
با سلامنقل قول:
نامه نوشتن براي سرعت هاي بالا اگه منظورتون هست - بله - معمولا يه چيزي مينويسن كه بدونن واسه چي ميخواي!!!
موفق باشيد.
نه آقا این حرفا چیه!!!! دلیل نمیخوادنقل قول:
فقط بنویس این شرکت به اینترنت با سرعت ... نیاز داره و آقای ... رو به عنوان نماینده معرفی میشه.
دوستان من میخواستم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم
فقط چند سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه اگه من برای اینترنت 256 برای شش ماه یکجا پرداخت کنم مودم رایگان بهم میدهند؟
یعنی من اگه 70000 تومان پرداخت کنم مودم رایگان هست یا نه؟ مودم Wi-Fi
و به غیر از مودم به چیزی دیگه ای هم نیاز هست یا نه ؟
آقا یه سوال داشتم
ایرانسل برنامه ای نداره که شبانه رو رایگان کنه ؟؟؟:20:
کسی نمی دونه که چجوری برای WLan میشه پسورد گذاشت ؟؟؟نقل قول:
اول وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوید . بعد در قسمت username & password عبارت admin را بنویسد . حالا شما وارد تنضیمات مودم شده اید . حالا از منوی سمت چپ گزینه basic رو انتخاب کنید بعد گزینه LAN را بزنید و در سمت راست خود گزینه WLAN را انتخاب کنید و در پایان در فسمت WPA Pre-Shared Key پسوردی که میخواهید را وارد کنید و دکمه apply را بزنید . و به همین سادگی !نقل قول:
سلام بر دوستان صاحب نظر. من اخیرا وایمکس ایرانسل با مودم وای فای گرفتم 11 روز پیش نصبش کردن، سرعت و کیفیتش خوب نبود خواستم پسش بدم، بزحمت دو روز بعد کاربریمو غیر فعال کردن و قرار شد تا چند روز بیان مودمو ببرن و با دستکم 8 تومن ضرر پولمو پس بدن، منم پیگیر بودم ولی هنوز نیومدن. جریان چیه بنظرتون؟
سلام..بچه ها امروز صبح واسم 1 اس از ایراسل اومد رو خطم...گفته بود:
اگه منطقه ی شما تحت پوشش ایرانسل نیست...1 پیامک که محتواش عدد کد پستی 10 رقمیتون باشه...رو به 9462 بفرستید..
منم دادم...بعد 1 اس اومد..که اگر درخواست های این منطقه زیاد باشه...1 سایت وایمکس در نزدیکیه شما نصب میکنیم به زودی..
کسی میدونه جریانس چیه؟؟کسی میدونه بگه لطفا..مرسی
من همون روزی که فعال شد درخواست ضمانت باز پرداخت دادم و حساب کاربریم منجمد (مسدود) شد!!نقل قول:
از حسابم هم هیچی استفاده نکردم!!
الان 15 روزه که منتظرم زنگ بزنن و هنوز هیچی به هیچی!!
سلام،
دقت کردین، 2-3 روزه که IP مربوط به WiMAX ایرانسل عوض شده؟
2.144.59.166
هر سایتی می رم، تبلیغات ش به زبان ِ آلمانی ه.
حتی تبلیغات ِ پایین Yahoo Messenger
(هیچ ابزار ف ی L ت ر ش ک ن ی هم استفاده نمی کنم.)
برای شما هم این تغییر اتفاق افتاده؟
خوش باشید،
©م.م.©