نقل قول:
ممکنه بازی یه مقداری بهتر شده باشه ولی چون انتظار داری از 4 خیلی بهتر باشه به نظرت میاد که از نسخه ی قبلی بدتره. اگه بازی بهتری سراغ داری اینو بازی نکن
Printable View
نقل قول:
ممکنه بازی یه مقداری بهتر شده باشه ولی چون انتظار داری از 4 خیلی بهتر باشه به نظرت میاد که از نسخه ی قبلی بدتره. اگه بازی بهتری سراغ داری اینو بازی نکن
به نام خدا
سلام به همه
دوستان این قسمت های بستش چه جوری باز میشه
CHALLENGE MODE
EXTRAS
خوب این دوتا کلی باهم فرق دارن و نمی شه براحتی با هم مقایسشون کرد!نقل قول:
ببینید، داستان 5 از 4 شاید خیلی بهتر نباشه اما چون برگشته به همون پرنس قدیم، به نظر من خیلی عالی است.
گرافیک هاشون هم به کل با هم فرق داشت، پرنس 5 الان گرافیک واقع گرا داره.
گیم پلی هاش هم دقیقا مثل قدیمه!
به نظر من اگه قبلی ها رو دوست داشتی(1و2و3)، این بازی رو هم خیلی دوست خواهی داشت.:21:
CHALLENGE MODE با یه بار تموم کردن بازی باز میشه .نقل قول:
در مورد EXTRAS هم مثل این که مال مولتی پلیر بازی هست و اونطوری میشه با اتزیو بازی کرد .
ممنون دوست عزیز
میدونم وقتی بازی تموم کرده بودم فقط یکی از CHALLENGE MODE ها بازشد یکی دیگش هنوز بستس
ولی با اینکه گرافیکش خیلی خوب بود اصلا با بازیش حال نکردم تاز خیلی زود تموم شد
دیروز تمومش کردم بعد از کلی دردسر و عوض کردن 6 تا کرک و 2 بار نصب مجدد در مجموع بد نبود
ولی انتظار بیشتری داشتم
فقط یه سوال دارم دوستان چرا بعد از اتمام بازی دوباره
گزینه کانتنیو هست و میشن سلکت نداره ؟؟
این یه باگ دیگه اس ؟:13:
تو ps3 هم همینطوره که شما میگین : د ی
حالا نمیدونم باگ هست یا خیر!
با سلام
من بازی رو نصب کردم میگه باید واسه این بازی به اینترنت وصل باشی خوب من که وصلم
بهترین کرک که تا آخر بازی هیچ گیری نکنه و با مشکل مواجه نشم چیه ؟آخه 1000 تا کرک تو این تاپیک هست آدم نمیدونه کدومش خوبه
الان یه کرک 5.18 نصب کردم که skidrow ساخته بودش --بازی رو شروع کنم ؟؟
شرمنده هی میپرسم آخه در صفحات قبلی چندین نفرو دیدم که هی به مشکل برخورده بودند که که فلان در واسشون باز نمیشه و .... و گفته بودید مشکل از کرکه و گفته بودید باید از اول بازی رو شروع کنه --حالا چی کار کنم با این کرک به مشکل بر نمیخورم ؟شروع کنم ؟بازیش طولانیه ؟خیلی؟
الان اینو اسیسین 1 و 2 دستم رسیده کدومشو اول بازی کنم ؟
به نظر من بهتره اول پرنس رو تموم کنید، بعد با خیال راحت Assassin's Creed I & II رو بازی کنید.نقل قول:
حالا کرکو چی کار کنم ؟اینی که ریختم(تو پست قبلی گفتم)خوبه؟بازی اجرا میشه اما ایا بعدا گیر نمیکنم ؟؟
راستی داستان بازی رو ندارید از جایی دانلود کنم ؟راهنماشو داارم اما داستانه بازی رو هم میخوام
من الان شروع کردم اما هی گیر میکنم بعضی جاهاشو هی باید راهنما بخونم --تا آخرش همینه؟یا چون پرنس تاحالا بازی نکردم گیر میکنم ؟