من که بهت می گم جو سازی نکن بیا اینم عکس از cpu z , sandra
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که بهت می گم جو سازی نکن بیا اینم عکس از cpu z , sandra
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقا که من از اولش گفتم که این f115 رو هر کاری میکنم به دلم نمیچسبه که نمیچسبه ! .
ضمنا آخه وعده سر خرمن میدی عزیز جان !؟ از کجا معلوم که f117fx بیاد آخه !؟ من با دو تا از وارد کننده ها حرف زدم گفتن که بخاطر نوسان دلار حالا حالا ها جنس نمیاریم ! ایران رهجو هم که میگه f117HG میاره !
شما یه بار گفتب امرتات میاره که بعدشم گفتی مطمین نیستی ! منم شدم علی و حوضش ! امروز قرار شد یکی بهم بگه ببینم از دبی برام سفارشی بیاره چند تموم میشه ! به هر حال اینطور که معلومه بنده حالا حالا ها صاحب لپ تاپ نخواهم شد . ولی خودمونیم عجب بازار بیخودی داریم دو تا جنس که 100 نفر دارن میفروشن ! بر عکسش بهتر نبود ؟! ضمنا یکی گفته بود که سونی مال ژاپن و مارو تحریم نمیکنه ! یه سر به مطلب من راجع به شرکت VAIO بزنه ایشون ... من نمیدنم پشت پرده چه خبره ولی وقتی میبینم تمام سایتای دنیای سونی لپ تاپ گذاشتن جز ایران ! این یعنی حرف من درسته ! حالا همچین اهمیتی نداره ها ای موضوع . مساله اینه که اگه یه نماینده رسمی vaio اینجا بود . بنده هم میتونستم (CTO ( config to Order سفارش بدم از ایران و اینهمه ناز وارد کننده های بقول خودشون نماینده رسمس رو نمیکشیدم !
خلاص
با سلام
آقا کسی میدونه بین این چیپست ها کدوم به ترتیب بهتره و اصلا خیلی بینشون فرق هست.
Mobile Intel PM55 Express
Mobile Intel HM55 Express
Mobile Intel QM57 Express
:11::11::11:
تسلیم شدیم . :31: .نقل قول:
مثل این که حق با شماست .
---------- Post added at 05:26 AM ---------- Previous post was at 05:22 AM ----------
درباره نماینده موافقم .نقل قول:
اون یکی هم که گفته بود تحریم نیستیم من بودم . :31: .
ولی ایران رهجو هم برگ چغندر نیست .
درباره F117 هم مدل HG اصلا ارزش خرید نداره و حالا حالا هم نمیاد .
F117FX هم اومدنش دست خداست و می تونید صبر بدین و یا می تونید به جاش همین F115 رو بخرید .
موفق باشید .
سلام.نقل قول:
من واسه داداشم همین N61 رو گرفتم و انصافاً خوب هم هستش .
این دوستم میگه هم خوشگل باشه و هم بتونه باهاش بازی کنه . صفحه بزرگی هم داشته .
از سونی چه مدلهائی هستش ؟ با 100 تومن بیشتر میتونه چیز بهتری بخره ؟
مخلصیم .
نقل قول:
در حال حاضر بهترین گزینه موجود برای سونی یا f115fm هست ویا f11GGX که بسته به سلیقه و نوع کارته !
اما اگه فقط واسه گیم می خوای همون asus رو بگیری بهتره ( البته به نظر من )
آقایون صبر کنید اوضاع داره خیلی قمر در عقرب می شه یعنی چی یه f115,hmباشه یکی fm55 این معنیش چی میتونه باشه ؟یعنی بعضی از f115 ها قلابیا؟نقل قول:
اصلا این دو تا f115 که شما گفتین هر جفتش عین همن. چون اینا بعضیا شون نوشته fx اون یکی دیگه نمیدونم یه کوفت دیگست که اولی 1740000اون یکی دیگه 1580000؟
شاید بین این دو تا همین فرق باشه!!!
میشه در مورد اینا یکم توضیح بدین چون با این وضعیت دو جور f115 باید تو بازار باشه که از هم قابل تشخیص نیستن!!!!:worried:
نه دوست عزیز اوضاع رو پیچیده نکن ، یکی از کاربرها از کاربر دیگه خواسته چیبست رو نگاه کنه ، احتمالا اون کاربر اشتباهی نام چیبست رو خونده ، به تایپک داخل امضای من برو تا اطلاعات کاملی بدست بیاری.نقل قول:
دوست عزیز ما به هیچ عنوان f115FX نداریم تشریف ببرین اینجا خودتون همه مدلهای vaio رو چک کنین تا بهتون ثابت بشه
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/select-system.pl?PRODTYPE=24&NAVDISP=pc
سلام .
یه چندتا سوال .
اگه از فروشنده بخوام یه 2 گیگ به رم N61JQ اضافه کنه میتونه ؟ چون این لپ تاپ تا 8 گیگ ساپورت میکنه .
و اینکه بهترین نمایندگی فروش ایسوس در تهران کجا هستش و با چه گارانتی ؟
قیمت نهائیش الان چقدره ؟
یه سایت میتونین معرفی کنین که از این لپ تاپ ریویو گذاشته باشه ؟
پس همینو بزنم تو گوشش ؟ :دی دیگه تردید نکنم ؟
مخلصیم .