بله ، SATA 6 Gb/s همون SATA III هست .نقل قول:
SATA revision 1.0 = SATA 1.5 Gbit/s
SATA revision 2.0 = SATA 3 Gbit/s
SATA revision 3.0 = SATA 6 Gbit/s
پي نوشت : اين پست شما رو نديده بودم .
Printable View
بله ، SATA 6 Gb/s همون SATA III هست .نقل قول:
SATA revision 1.0 = SATA 1.5 Gbit/s
SATA revision 2.0 = SATA 3 Gbit/s
SATA revision 3.0 = SATA 6 Gbit/s
پي نوشت : اين پست شما رو نديده بودم .
پس مادربردم داره .چون تو کاتالوگش نوشته SATA III هم پشتیبانی میکنه.
امروز رفتم بازار خبری از 2 وسترن نبود.
نمیدونم بگیرم یانه؟
فقط 2 سیگیت داشت 64بایتش 360
تا آخر ارديبهشت كمي صبر كن .نقل قول:
بعد از اون هرچي شد بخر چون 7 تير ماه تحريمهاي نفتي آغاز ميشه و ممكنه موج سوم گراني ها آغاز بشه .
سلام.
من تجربه خرید هارد اکسترنال رو ندارم:41: از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ممنون میشم کمکم کنن.
هاردی میخوام که بطور کلی چیز خوبی باشه:19: و قیمتشم حدود 170 یا 180 باشه تو رو خدا :42: چیز خوبی معرفی کنید که عین آدم کار کنه بازم ممنون آه راستی کمتر از 1 ترا نباشه
سلامنقل قول:
در درجه اول بودجه شما کم هست ، بعنوان مثال فقط هارد پرتابل یکترابایت وسترن و یا سیگیت حدود 290 هزارتومن هست و قیمت مدلهای آداپتوری هم کمی کمتر از آن هست .
در درجه دوم مشخص کنید آیا هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی . این دو تفاوتهای اساسی باهم دارند . هاردهای پرتابل کوچک مناسب برای جابجا کردن هست ، ولی هارد آداپتوردار بیشتر برای مقاصد آرشیو کردن بکار میرود به همین خاطر هاردهای آداپتوردار حجم زیادتری دارند (هارد اکسترنال 4 ترابایتی موجوده) .
دوستان کسی حدود قیمت هارد یک ترای گرین رو نداره؟
سلام
من یک مدت از قیمت های بازار به دور بودم
یک هارد 1 ترا اینترنال الان میخوام بخرم چند شده ؟
مارک های سیگیت یا سامسونگ
مکستور نمیخوام و به وسترن هم پولم نمیرسه
سلامنقل قول:
قیمت یک ترابایت سیگیت حدود 205 هزارتومن هست . وسترن گرین هم حدود 215 هزارتومن هست (قیمتها تقریبی هست).
البته اینو هم در نظر داشته باشید که هر نوع هارد برای استفاده خاصی مناسب هست در نتیجه در درجه اول هدف خودتون رو مشخص کنید .
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست عملکرد و سرعت مناسب و نه بالا رو در مقابل صدا و استهلاک کمتر ارائه میده و در نتیجه بیشتر مناسب برای آرشیو هست ولی این مدل فقط در حجم 1.5 و 2 ترابایت عرضه میشه .
یا اگر برای نصب ویندوز یا کارهایی که نیاز به پرفورمنس بالا هست میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید .
سلام
قیمتها تا چند ماهه دیگه بالا هست؟پایین میاد؟