اگه با این نرم افزار نتیجه نگرفتین اون دوکار رو انجام بدین ببینید درست میشه یا نه
Printable View
اگه با این نرم افزار نتیجه نگرفتین اون دوکار رو انجام بدین ببینید درست میشه یا نه
سلامنقل قول:
انگار نمی خواد درسته بشه،خیلی خیلی سرعت کامپیوترم پایین اومده حتی مجبور شدم 4 بار ویندوز عوض کنم،2 بار هم ویندوز پروند؟!؟
اگه کامل پارتیشن بندیش کنم مشکل حل میشه؟!؟
اگه اطلاعات مهم ندارین پارتیشن هارو پاک کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید
کند شدن سیستم هم علت های زیادی داره و فقط از هارد نیست میتونه از پاور دما و کم بودن حجم رم و ناسازگار بودن رم با مین باشه
تا دو هفته پیش عالی کار میکرد،مشکل از پاور و رم که فکر نکنم باشه
ویندوز اکسپی که هم که نصب می کنم تا 25 در صد که میره قفل میکنه دیگه ادامه نمیده!!
موقع کپی شدن فایل قفل میکنهنقل قول:
اگه سی دی نصب ویندوز و درایو اپتیک سالم باشه مشکل از هارد و پارتیشن بندی هارد و پاور میتونه باشه و سازگار نبودن رم با مین که این مشکل برای شما نیست چون قبلا مشکلی نداشتین
ممنون از راهنمایتون من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردمنقل قول:
این وضعیت هارد منه بهش امیدی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه وقتی خواستم سکتور های خراب رو درست کنم گزینه سوم رو زدم و لی خیلی خیلی طول کشید تا جایی که هر گیگ یه ساعت طول میکشید هارد هم پر از بد سکتور بود از صبح تا بعد از ظهر همیجوری رفت تا اینکه برق رفت و قطع شد:37:
حالا میخواستم بدونم اگه امیدی به درست شدن این هارد هست از کدوم گزینه استفاده کنم بهتره ؟ راستی هارد هنوزم بالا میاد مثل قبل.
نقل قول:
همه سکتورهای هارد که اوضاش خرابه
شما رو scan and repair بزارید ببینید میتونه همرو ریکاوری کنه یا نه البته یکم زمان بره اینکار
با سلام
من يه هارد maxtor diamondmax 22 مدل stm3500320as دارم ديروز سيستمم رو كه خاموش كردم و بعد ١ ساعت روشنش كردم مادربرد ديگه detect ش نميكرد (تو ليست سخت افزارهايي كه به پورتهاي ساتا وصل ميشه نيست) بوت ويندوز سون رو هم كه گذاشتم تو قسمت نصب ويندوز هيچ هاردي نشون داده نميشد كه ويندوز نصب بشه. پاور هم داخل هارد مياد (يه لرزشي داره وقتي به مادربرد وصله) پورت و كابل ساتا رو هم عوض كردم ولي جواب نداد
ممنون ميشم از دوستان اگه كمك كنن (ديتاهاي هارد هم خيلي مهمن ميخوام ريكاورش كنم اگه امكانش باشه)
اگه موتور هارد کار میکنه و کابل دیتاشو چک کردین کابل برقشو هم عوض کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد مشکل یا از تنظیمات بایوس است یا فریم ویر یا لحیم سردی قطعات روی برد یا سوکت دیتای خود هارد
سلام براتون pm فرستادم