اینم یه عکس دیگه از n86 با استفاده از تنظیمات user defined :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یه عکس دیگه از n86 با استفاده از تنظیمات user defined :46:نقل قول:
دوستان من هر چی میگردم چیزی در این رابطه پیدا نمیکنم شما لینک اموزشی چیزی سراغ ندارید که توضیح داده باشه mms رو چطوری باید فعال کرد من حتی تو google هم کلی serch کردم ولی مطلبی پیدا نکردم خاهش اگه مطلبی در این مورد میدونید لینکشو بزارید من واقا نیاز دارم به این mms:41:نقل قول:
تنظیمات ایرانسل:
یه access point با یان مشخصات درست کن
منبع:
کد:http://www.irancell.ir/Layer2/?id=72
سلام به همه دوستان.
راستش من پنجشنبه هفته گذشته رفتم و يه Nokia N86 8MP ديگه هم گرفتم با گارانتي اصلي از نمايندگي خود نوكيا البته اينبار با ورژن 20.115
امروز شارژ اوليه اش تموم شد و گوشي كلا خاموش شد و من هم گوشي رو در همون حالت خاموش زدم به شارژ ((چون هميشه من گوشي رو در حالت خاموش به شارژ متصل ميكنم)) و بعد از اتصال به شارژ چراغ كنار پورت usb روشن نشد و من گوشي رو بعد از 5 دقيقه از شارژ در آوردم و روشن كردم و باهاش كمي كار كردم تا دوباره شارژش تموم بشه و خاموش بشه تا بزنم به شارژ و بعد از اينكه شارژش تموم شد دوباره گوشي رو در حالت خاموش يه شارژ متصل كردم ولي باز هم چراغ كنار پورت usb روشن نشد من هم كلا بيخيال شدم و گذاشتم گوشي شارژ بشه و بعد از 2 ساعت گوشي بوق زد كه شارژ كامل به اتمام رسيده و من هم گوشي رو از شارژ خارج كردم و گوشي رو روشن كردم و دوباره گوشي رو با باطري كاملا پر و فول زدم به شارژر تا ببينم اون چراغ كوچيك سوخته يا مشكل چيز ديگست كه چراغ روشن شد و فهميدم كه اون چراغ در ورژن 20 فقط در موقع روشن بودن گوشي در هنگام شارژ روشن ميشه.
حالا با اين چيزهايي كه گفتم و با توجه به اينكه گوشي براي بار اول بوده كه داشته شارژ ميشده اين چند باري كه من گوشي رو از شارژ در آوردم و دوباره به شارژ زدم براي گوشي مضر بوده و مشكلي براش پيش مياد؟
البته گوشي بعد از 2 ساعت شارژ كامل شد و بوق هشداري داد.
لطفا اگه ميشه جواب سوالمو بدين چون خيلي نگرانم كه براي گوشي و يا باطريش مشكلي پيش اومده باشه.
با سپاس.
هیچ مشکلی نداره خیالتون راحتنقل قول:
حالا با اين چيزهايي كه گفتم و با توجه به اينكه گوشي براي بار اول بوده كه داشته شارژ ميشده اين چند باري كه من گوشي رو از شارژ در آوردم و دوباره به شارژ زدم براي گوشي مضر بوده و مشكلي براش پيش مياد؟
اینقدر حساس نباشیم
گوشی هم مبارکه:40:
این تاپک کم کم داره تبدیل میشه به تاپک ارواح بابا بیاد بگید بشنوید نظر بدید الان دو روزه هیشکی به این تاپک سر نزده
اینا رو کجا وارد کنم تو اکسس پوینت این گزینه هاش فرق میکنه مثلا گزینه bearer رو اصلا نمیشه تغییر داد لطفا مراحل کارو دقیق توضیح بدید ممنون:46:نقل قول:
با سلام
سرعت این گوشی چجوریه ؟ مقلا وقتی دوربین 8 مگ داره ، مسلما عکس هایی که میگیره بالای 1 مگ حجم دارن ..... حالا اگه تو گالری 10 تا عکس باشه و بریم تو گالری ، چقدر طول میکشه تا عکس ها لود بشن ؟ کلا می خواستم بدونم سرعتش چجوریه ؟ من یه زمانی n70 داشتم ... خیلی کند بود ...
گوشي n86 من هنگام مكالمه صدايي ضعيف تر نسبت به گوشي كه قبلاً داشتم دارد ، البته به طور معمول مشكلي نيست ولي اگه صداي گوينده آنطرف خط يكم ضعيف باشد آن وقت هست كه مشكل ايجاد ميشود البته بگم ولوم هم در حداكثر مي باشد:13:
آيا از دوستان كسي هست كه راهي سراغ داشته باشد كه بشود صداي گوشي را كمي تقويت كرد ؟ قبلا در ساير گوشي ها گاهي ميشد به منوهاي مخفي وارد شد و با تغيير بعضي از كدها اين صدا را بلند تر كرد يا از طريق برنامه.
لطفاً راهنمايي كنيد كه چه كنم؟
ممنون
دوست عزیز سرعت گوشی خوب و عالیه وقتی برای اولین بار عکس را میخوای ببینی یکم به علت کیفیت بالا طول میکشه ولی در دفعات بعدی نه اصلانقل قول: