اقای بندری سلام
اگه رینگ و لاستیک تیبا رو 1 اینچ بزرگتر کنیم از نظر فنی مشکلی داره؟از نظر گارانتی شرکت گیر نمی دن؟ممنون
Printable View
اقای بندری سلام
اگه رینگ و لاستیک تیبا رو 1 اینچ بزرگتر کنیم از نظر فنی مشکلی داره؟از نظر گارانتی شرکت گیر نمی دن؟ممنون
دوستان امروزاز نمایندگی گفتن دعوتنامه اومده رفتیم از بین رنگهای مشکی و ابی تیره و نوک مدادی بنفش و نقره ای و سفید نهایتا رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردیم سفید 200 تومن ارزونتر بود ولی بخاطر حرفهایی که اینجا بعضی گفته بودنن ازش صرفنظر کردیم ثبت نام ما اسفند پارسال بود تاریخ تحویل هم 31 تیر هستش حالا نمیدونم دقیقا کی تحویل میدن ؟جریمه تاخیر چقدره ؟بیمه بدنه داره یا نه؟
ضمنا قیمت پایه کارخونه رو 11.800 برای رنگهای متالیک زده است
تو آگهي همشهري امروز تيبا sx رو زده 11 ميليون و 150 هراز تومان تحويل 7 روزه از نمايندگي سايپا .:18:نقل قول:
سلامنقل قول:
منم به دلایل مختلف همین رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردم و به نظرم بهترین رنگه برای تیبا.
در صورت نبستن کمربند ایمنی ایا ایربگ تیبا مانع برخورد سینه راننده با فرمان و سر راننده و سرنشین با شیشه جلو میشود یاخیر؟ یا به عبارت دیگه بدون کمربند ایمنی میشه امیدوار بود که ایربگ جان سرنشینان خودرو را حفظ کند؟
سلام دوستان
من یه ریو داشتم که تصادف کردم
دادم درستش کدن ولی الان 9 ملیون یا 10 ملیون بیشتر نمیره
میخوام یه کم دیگه بذارم روش یه تیبا بگیرم
بهم بگین آیا راضی هستین یا نه
از لحاظ شتاب و سرعت و جاده و آسایش و فنی و .....
آیا از لحاظ فنی شبیه پراید هست؟
با چه ماشینی میشه مقایسش کرد؟
لطفا جواب بدین
لطفا راهنماییم کنین تا در خریدم اشتباه نکنم چون ماشین دست 2 نمیخام بخرم
سلام. من مي خواهم از تيبا انصراف بدم برم سراغ ريو يا تندر 90. بنظرتون كارم درسته؟ آقاي بندري با توجه به اينكه ريو و به نوعي تندر مربوط به سايپا ( پارس خودرو) ميشه مي تونيد راهنماييم كنيد. راستيتش اگه اينكارو بكنم يه كم از لحاظ مالي بهم فشار مياد واسه همين دو دل هستم. ميشه راهنماييم كنيد... ممنون
سلام دوستان
من یه ریو داشتم که تصادف کردم
دادم درستش کدن ولی الان 9 ملیون یا 10 ملیون بیشتر نمیره
میخوام یه کم دیگه بذارم روش یه تیبا بگیرم
بهم بگین آیا راضی هستین یا نه
از لحاظ شتاب و سرعت و جاده و آسایش و فنی و .....
آیا از لحاظ فنی شبیه پراید هست؟
با چه ماشینی میشه مقایسش کرد؟
لطفا جواب بدین
لطفا راهنماییم کنین تا در خریدم اشتباه نکنم چون ماشین دست 2 نمیخام بخرم
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
لطفا راهنمایی کنین
شتابش خوبه؟؟؟
تو جاده خوب میره؟
آدم توش احساس آسایش میکنه؟
نقل قول:
اینا چون می دونن تحویل تیبا مشکل داره و معلوم نیست کی بدن تو آگهی میزنن 7 روزه و حاضرن زیر قیمت بدن چون هم تعریف خوبی نشنیدن هم اینجوری زودتر به پولشون میرسن و از شر نمایندگی و انتظار تحویل راحت میشن
قیمت واقعی توی نمایشگاه 12 یا بالاتره
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
یکی از دوستان من مرحله اول که دعوت نامه اومده بود پول نداشت بریزه گفتن ماه بعد دوباره دعوتنامه میاد و فکر کنم چند بار تکرار بشه در مورد سود پول هم بعیده اینا دوزار به کسی بیشتر بدننقل قول:
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز در پست های قبلی کسانی که تحویل گرفتن و استفاده کردن توضیح دادن می تونی مراجعه کنی
در مجموع ماشین خوبیه و حداقل خیلی بهتر از پرایده و با همین قیمت 11 تا 12 تومن( نه بیشتر) بهترین گزینه برای خریده
تمامی خودرو سازی های بزرگ میگن که برای استفاده درست از ایبرگ حتما باید کمربند ایمنی بسته باشه چون اگر بسته نباشه ایبرگ به جای اینکه ناجی شما بشه خودش عاملی برای مرگ میشهنقل قول:
کلا ایبرگ بدون کمربند معنی نداره و خطر بالایی ددره نمونه اش رو هم در بی توجهی و عدم اموزش هموطنانمون دیدم که به علت عدم توجه به مقرارت ایبرگ جانشون رو از دست دادن یا در سطح پایین تر دچار شکستگی در بینی خرد شدن فک گونه ها و شکستگی زانو شدن