سلامنقل قول:
دوست عزیز من قیمت لپ تاپ رو نمی دونم ولی این تاپیک یکم کم کاره و جواب آدمو دیر می دن و باید چند بار سوال کنی :19:بقیه قسمت ها خوبه و تقریبا همون روز جوابتو میدن اینا رو گفتم چون تازه واردی نا امید نشی البته با اجازه بزرگترا:11:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من قیمت لپ تاپ رو نمی دونم ولی این تاپیک یکم کم کاره و جواب آدمو دیر می دن و باید چند بار سوال کنی :19:بقیه قسمت ها خوبه و تقریبا همون روز جوابتو میدن اینا رو گفتم چون تازه واردی نا امید نشی البته با اجازه بزرگترا:11:
سلام دستت در نکنه راست میگی انجا فعالیتش کمه ولی نمیدونم چرا هنوز تو مطالب مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
قابل توجه دوستانی به دنبال قیمت خرید نوت بوك هستند:
دوستانی كه به دنبال قیمت نوت بوك هستند
میتواندد در سایت گوگل به دنبال عبارت دیجی كالا جستجو نمایند و وارد سایت مذكور شده و قیمتها را ببینند.
دقت كنید قیمت این سایت حدود 10 تا 15 درصد بالاتر از قیمت بازار تهران در پاساژهای پایتخت و ایرانیان و بازار رضاست
لذا با كم كردن حدود 10 درصد از قیمت نوت بوك به قیمت واقعی آن در بازار تهران پی خواهید برد.
ضمنا گارانتی حدود 30 تا 40 تومان روی قیمت نوت بوك اثر دارد.
موفق باشید.
آره ولی قیمت خیلی از لپ تاپ ها رو با اینکه تو سایتش می آره ولی موچود نیست نمی زنه، دوستان بههم یه سر بزنیدکد:http://www.kimiaonline.com/notebook.html
تبلیغ ممنوع است. شماره تلفن یا آدرس محل فروش یا شرکت وارد کننده یا حتی ارسال لینک سایت فروشنده یا وارد کننده لپ تاپ تبلیغ محسوب می شود؛ حتی اگر فقط به منظور معرفی محصول باشد. برای معرفی یک محصول، مشخصات آن را به اختصار ذکر کنید و از دادن لینک های تصاویر و مشخصات سایت های ایرانی بپرهیزید.نقل قول:
دوستان برای بار هزارم :31::18:
سلام
دوستان قیمت لپ تاپ Asus G73jh - A1 رو می خواستم لطفا"
Cpu : i7 - 1.6
Ram : 8gb
گارانتی هم : دیجیتال - سازگار - امرتات
اصلا" تو ایران عمده اومده ؟
dell mini 12
با این کانفیک گارانتیا وارد نکردننقل قول:
با رم 4 گیگ و cpi i7 620 امرتات داره
و بازارم هست
2 تومن اینا
سلام
قیمت dell studio 1555 رو میخواستم
سلام قیمت روز نوت بوک های ایسوس سری G
مدل های G50V-G50VT-G51J-G51JX-G51VX-G60J-G60JX-G60VX-G72or73JH
با گارانتی های مختلف رو میخواستم .
هر جا هم گشتم پیدا نکردم .ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.