سلام به همگی
آقا حسین خسته نباشید.
یک درخواست . بهتون زنگ زدم واسه کانتم که بن شده بود. از اونروز هرچی زنگ زدم میگه اشتباهه :-)
خوب من الان چطوری باهتون تماس بگیرم صحبت کنیم ؟
ممنون
Printable View
سلام به همگی
آقا حسین خسته نباشید.
یک درخواست . بهتون زنگ زدم واسه کانتم که بن شده بود. از اونروز هرچی زنگ زدم میگه اشتباهه :-)
خوب من الان چطوری باهتون تماس بگیرم صحبت کنیم ؟
ممنون
آقایون الان تـوی سرور من میشه تو یه اکانت 10 تا هیرو بسازی - میخوام تو هر اکانت فقط 1 هیرو ساخته شه ---
سرور 2.4.3 منگوس - راهنمایی کنین -
سلام به همه دوستان...
سرور من رو پچ 3.2.2 الام 2ماه هست که ران شده...
اینم آدرس سایت و ریلم بازی: funserver.tk
سرور فان هست
مکس لول 100
تلنت ریت: 3
دونات هم زیاد داره.
Funserver.tk World Of warcraft 3.2.2a
set realmlist fnserver.tk
سایت سرور و ساخت اکانت: funserver.tk :8:
راستی اینجا جا داره از آقا حسین یک تشکر خیلی ویژه بکنم آخه خیلی مزاهمش شدمو خیلی کمکم کرد Tnx :10:
داخله فایلهنقل قول:
mangosd.conf
این گزینه رو تغیر بدین پ
CharactersPerRealm = 10
یعنی باید بشه این
CharactersPerRealm = 1
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
ببخشی که اجازه نگرفتم ، به هر حال انجامه وظیفه بودنقل قول:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
09194514922 شماره ی من همیشه همین بودهنقل قول:
آقا حسين ميشه لطفا منو هم راهنمايي كنين.نقل قول:
ممنون:11:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
09194514922 شماره ی من همیشه همین بوده[/QUOTE]
سلام حسین جان
شرمنده من هی مزاحمت میشم :-)
من واسه اکانتم چیکار کنم ! واسه اون قضیه حتما بهتون زنگ میزنم گاهی اوقات آدم اشتباه میکنه دیگه ! :-)
خلاصه به آقا سعید بگو چرا اکانتمو بن کرده من گیم نت جدید زدم چند روزی علافش بودم شرمنده نتونستم بهتون زنگ بزنم
سلام به همه ي wow بازان
يه لينك مشتي براي دانلود Mangos v3.2.2 كه تو لينكش mangos v3.3.3 هم هست لينكش :بعد شما بايد mangos V8901 Fullsetup را دانلود كنيد براي ران كردن سرور هم به اين شماره زنگ بزنين راهنماييتون ميكنمکد:www.filebeam.com/folder/327
اميد وارم به دردتون بخوره 09359160771
سلام
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم اگه جوابمو بدين
1- از كجا ميشه ورژن منگوسي كه كامپايل شده رو تشخيس داد؟ و از كجا ميشه فهميد كه مربوط به چه پچي از بازي هست؟
2- و از كجا ميشه فهميد كه ديتا بيس مربوط به چه پچي از بازي هست؟(مثلا 3.3.2)
3- آيا ميشه از ديتا بيس هاي بالا تر براي پچ هاي پايين تر استفاده كرد ؟ مثلا از ديتا بيس 3.3.2 براي ران كردن سرور 3.2.2
با تشكر از همه دوستان.:11:
سلام.دوستان اگه امکان داره یک آموزش واسه ی ساختن acc در web بزارید که چجوری می شه playerها از web acc بسازن
سلام دوستان
من تازه یک ماهه که wow بازی میکنم (online)
دیروز با چیزای که دوستان گفتند یه سرور offline را انداختم دستتون درد نکنه کارم کرد. ولی مشکل اینجاست که چون تازه کاریم میخاستم مثل سرور fun باشه ولی چیزی از این حرف و عددهای که میزنید سردر نمی یارم میخاستم یه راه ساده بهم بگید .
دستتون درد نکنه