خدا رو شكر.نقل قول:
Printable View
خدا رو شكر.نقل قول:
اقا من تو قسمت the gauntlet وقتي داخل قصر templer ها رفتي
بايد يه پل بسازي گير كردم كسي ميتونه كمك كنه ؟
اسمآ که درست یادم نیست ولی قاعدتآ باید منظورتون پلی باشه که اجزاش رو میشه ظاهر کرد. پس...نقل قول:
اقا من تو قسمت the gauntlet وقتي داخل قصر templer ها رفتي
بايد يه پل بسازي گير كردم كسي ميتونه كمك كنه ؟
خروجی
1 ------------------------------------------------------------7
2 ------------------------------------------------------------8
3 ------------------------------------------------------------9
4 ------------------------------------------------------------10
5 ------------------------------------------------------------11
6------------------------------------------------------------12
ورودی
کارکتر a روی 5 - کارکتر b روی 10 - کارکتر c روی 7 (کارکتر اصلی رو روی قسمت 2 پل ببرید) b روی 3 - a روی 12 (کارکتر اصلی روی 3) c روی 2 - b روی 11 (خروج)
نکته: میتونید برای راحتی کار, نام اعضای گروهتون رو جایگزین حروف انگلیسی کنید
سلام دوستان این بازی این قدر نسخه های مختلف داره من گیح شدم یکی بگه نسخه من چیه
دو تا مرجله شو میگم یکی اینکه اون پادشاه که زره طلایی داره کشته میشه و به دنبالش یه نفر دیگه از افراد مهم یه
مرحله دیگه که الان هستم تبدیل میشی به موش و مرد اتشین همچین چیزایی که اصلا نمیتونم ردش کنم از بس
قوین این جادوگرا تا میخام بکشمشون اتیش میزنن حالا یاد گرفتم با مرد اتشین برم که اتیش زدن چیزیم نشه ولی
نامردا رعد و برق و چیزا دیگه میزنن خلاصه خل شدم اگه کسی ترینر هم داره بده مخصوص نسخه v1.0.3 چون خودم
یکی گرفتم کار نداد
شما ورژن اصلي رو داريد ...نقل قول:
اون بقيه dlcهاي بازي هستن ...
ببخشید دوستان یه راهنمایی بکنید من یه جا گیر کردم که یه سری سرباز جلو یه دروازه بسته هستن و میگن که ما اینجا میاستیم تا دروازه باز بشه اما شما به تونل بن یا یه همچین چیزی نیاز دارید باید چکار کنم من فعلا بیخیال اونجا شدم رفتم شهر کوتوله ها باید همین کارو کرد یا من یه کاری رو جا انداختم؟
فكر كنم منظور شما سرزمين رادكليف باشه.نقل قول:
شما برو توي اون آسياب بادي انتهاش يه راه مخفي وجود داره كه ميرسه به داخل قصر بعدشم وارد قصر مي شي و ...
موندم ، اين بازي رو بگيرم يا نه . بازيش زيادي فكري ؟ چون من از بازي هايي كه اعصاب آدمو خورد ميكنن ، خوشم نمياد.
اگه زبان انگليسي تون خوبه و بازي هاي نقش آفريني رو هم دوست داريد در خريدنش شك نكنيد.نقل قول:
اره زبانم خوب ، من زياد بازي نقش آفريني بازي نكردم، يه دونه اين mass effect 2 رو بازي كردم كه تجربه ي عالي بود . از فيلم هم بيش تر زبان داشت.نقل قول: