دوست گرامی لطفا الکی عدد نده :31: :blink:نقل قول:
شماره ی بعدی CoD : Modern warfare 2 هست همین ! :)
Printable View
دوست گرامی لطفا الکی عدد نده :31: :blink:نقل قول:
شماره ی بعدی CoD : Modern warfare 2 هست همین ! :)
سلام...
من با اجرای این بازی مشکل دارم...!
وقتی روش میزنم صفحه مشکی میاد میخواد بره تو بازی بر میگرده تو صفحه ویندوز یه پیغام میده به شکل زیر :
کد:http://i44.tinypic.com/ixrshu.jpg
کد:http://i39.tinypic.com/4l55iq.jpg
تائید میشه لطفا در عنوان کردن اسامی بازی دقت کنید تا نام صحیح عنوان بشه.نقل قول:
با تشکر
سلام دوست گرامینقل قول:
برای مطرح کردن سوالتون یک پست کافی بود. اگه کسی بخواد جواب بده با همون یکی میده. اما مشکل شما :
شما بیاد رو حالت سیف مود بازی کنید . شاید از این طریق بتونید وارد اون مرحله بشید. سیستم شما برای بارگزاری مرحله کم میاره و دچار مشکل میشه گرافیک رو کم کنید.
اگه دقت کنین یه صفحه درمیان تو این تاپیک همین سوال پرسیده شده!!:31::31:نقل قول:
نقل قول:
برو تو قسمت device manager بعدش برو قسمت sound و گزینه ی unimodem half_duplex audio device رو disable کن ...شاید درست شه.
مرسی دانیال جان... جواب رو چند دقیقه بعد از پست دادن پیدا کردم ولی این cod نذاشت بیام اینجا بگم مشکل حل شد! :دی
اقا این بازی بود؟؟!! قبلا cod اینطوری نبود که!@ سخت تر و طولانی تر از این حرف ها بود که!!
نشستم از ساعت 1:30 بازی رو شروع کردم ولی اینقدر منو جذب کرد یه نصب روز منو از کار و زندگی انداخت تا همین 15 دقیقه پیش بود که کلا تمومش کردم!! یعنی در عرض 10، 12 ساعـت :دی
ولی خداییش هیچ کم نیاورد و لا اقل مثل سری قبلی ها بود! گرافیک که محشر بود!
فقط حس میکن تو این سری زود خواستم جریان فیسله پیدا کنه بره .. سری های قبل داستان خیلی کامل تر و بهتر بود( البته حق هم دارن چون تو سری های قبلی cod دیگه همه داستان ها نقل شده بود)
بله cod 5 خیلی کوتاه بود واقعا میتونست کامل تر از اینها باشه
سلام آقا کسی میتونه در مورد مرحله زامبیها توضیح بده من از 6 راند بیشتر نمیتوانم دوام بیاورم .آخرش چی میشه کمی راهنمائی کنید .
سلام...نقل قول:
شما فقط می تونین امتیاز کسب کنین....
بیشتر برای کل کل بین امتیاز ها هستش....
Edit: بیشترین رکورد منم تا Round 11 بوده...
این عکسش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دو بار cod5 خریدم هر دو بار کامل نصب کردم, دوتا ایکن رو دسکتاپ اومده هر کدوم رو که باز میکنم این eror رو میده بد حالمو گرفته!:41:
چیکار کنم؟