در همین ابتدا بگم بنده اهل دروغ گویی و جانب گرایی نیستم و به همه دانشگاه ها و دانشجو ها احترام میزارم و اگر باز هم ببینم بعضی ها واقعا نمی خوان واقعیات رو ببینن جوابشون رو به لقاشون می بخشم. شرایط طوری شده که انگار دانشجو ها دارن دلالی می کنند برای دانشگاهشون(با عرض معذرت از بکار بردن این کلمه!) . این در شان یه دانشجو نیست.
و کنکوری ها هم بدونن باید در انجام هر کاری از منابع بیطرف برن و تحقیق کنند تا خدا نکرده ایند شون بخاطر هیچ و پوچ از بین نره.
نقل قول:
نوشته شده توسط !Bikhaneman!
دوست عزیز بنده کاملا با نظر شما مخالفم (به عنوان یه دانشگاه آزادی)
1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد با سراسری برابره اما در صورتی که پارتی داشته باشید یا اینکه بخواید با مزایای پایین تو یه شرکت خصوصی کار کنید ! اینو از باب تجارب گفتم و مثالش یکی از دوستان فارغ التحصیل بنده هست که با معدل 17 در رشته کارشناسی کامیپوتر در نهایت الان با حقوق 350 تومن تو پارس انلاین مشغول شده یا یکی از هم کلاسیهای خانم که الان تو بانک پارسیان با حقوقی مشابه مشغول به کاره و خودم که با ماهی 300 تومن تو یه ISP محلی مشغول به کارم !!
اولش هم گفتم من بعنوان یک بی تعصب و بیطرف می خوام صحبت کنم نه یک طرفدار.
اول از همه می خوام بگم اعتبار مدرک دانشگاه آزاد برای استخدام طبق اصلی که در سال های قبل تصویب شده و من خودم اونو تو یکی از سایت ها خوندم باید برابر باشه ، این جنبه قانونی قضیه.
ثانیا در حال حاضر استخدام ها فوق العاده کم شده . و در صورت وجود استخدام امتحان برگزار میشه که باید نمره بالاتر رو برای استخدام شدن کسب کرد و در بعضی ادارات فنی آزمون عملی هم میگیرن و این به سواد فرد بر میگرده که اغلب سوالاش هم کاربردی هست و به کارهای عملی فرد در طول تحصیل بر می گرده.
نقل قول:
3- کاملا موافقم بخاطر اینکه این دانشگاه دانشگاه نوپایی هست و مثل آزاد نیاز به زمان داره ولی رقابت آزاد با سراسری فقط منوط به امکاناته نه سطح آموزشی
در مورد قسمت اول که نمدونم که باید چی بگم ( چون واقعا دلیل عجیب غریبی رو اوردید و دوست ندارم وارد بعضی بحث ها شوم) رقابت آزاد و سراسری زمانی مشخص میشه که در کنکور ارشد نتایج رو اعلام می کنند. زمانی که در بیشتر موارد دانشگاه آزاد برنده مسابقات علمی-عملی هست.
شما باید بعنوان یک دانشجو باید بدانید در حال حاضر به کاربرد عملی علم ارزش بیشتری باید قائل شد تا فقط علوم نظری.
من واقعا هنوز فرق دانشگاه آزاد و سراسری رو متوجه نمیشم. همچین می گویید سطح بالاتر آموزشی سراسری نسبت به آزاد که من خودم هم دچار شک و تردید شدم!
اخه دوست عزیز من شما امتیاز علمی رو در چی می دونید؟ بجز 6-7 دانشگاه مادر کشور و 6-7 تا دانشگاه آزاد کشور چند تا دانشگاه دیگر دارن مقاله بین المللی می نویسن؟
نقل قول:
4- متاسفانه یا خوشبختان حقیقت داره ! خودتون رو مقایسه بکنید با یه دانشجوی پیام نور که بجای اینکه 50 صفحه جزوه بخونن باید یه کتاب 300 صفحه ای رو مو به مو بخونن !
وقتی من خودم رو با شما مقایسه می کنم( خدای ناکرده فکر نکنید با مجموعه پیام نور، این اقا مرا مجبور به این لحن کرد)
واقعا نمی دانم بخودم امید وار باشم یا برای شما نامید باشم. چون من هم برنامه برای مسبقات روبوتیک خوارزمی دارم، هم برای المپیاد برق برنامه دارم، هم برای ارشد برنامه دارم و امضای من از نبودن وقت برای سایر کارها(هرچند ارزشمند ، چون به سوال های دوستان پاسخ می دم) حکایت می کنه. سایر موارد هم بماند که من برای دروس مادرم بیش از کتاب های معمول 300-400 صفحه ای وقت می میزارم.(بماند)
نقل قول:
مورد آخر که قبلا هم گفتم اینه که موفقیت تو دانشگاه آزاد کاملا به شانس بستگی داره ! یعنی به عواملی مثل استاد (که اگه باحال باشه همه پاسن اگه سخت گیر باشه ...)-منابع امتجانی (اینکه از جزوه باشه یا کتاب !) - دانشگاه محل تحصیل (اگه جامع نباشه نمره گرفتن عین آب خوردنه) که این موارد تو دانشگاه جامعی مثل پیام نور دیده نمیشه و همه دانشجو ها از این نظر یکسانن
موفقیت من و سایر دوستان به تلاش و پشتکار و برنامه ریزی و توکل بخدا بستگی داره. وقتی هدفت مشخص باشه هیچ چیزی حتی این صحبت های خود شما حتی باعث انگیزه بیشتر میشه.
شما دارید علم دانشگاه های مادر رو هم زیر سوال می برید ،(هر چند خوب یا بد) چون در همه دانشگاه ها سخت و گیر و غیر سختگیر وجود داره.و...
نقل قول:
البته این موارد رو در حالت کلی گفتم و واحد هایی از آزاد وجود دارن که واقعا از خیلی دانشگاه های سراسری هم سطح بالاتری دارن نمونش واحد قزوین (تو علوم کامپیوتر) یا دانشگاه تهران جنوب
به نظرم واحد های دیگری هم می تونند اضافه بشن مثل نجف آباد،تبریز،تهران مرکزی، اراک،ارومیه،مشهدو...
نقل قول:
نمی دونم در جریان رتبه بندیه دانشگاه ها در سطح خاور میانه و بین الملل هستید یا نه .آخرین رنکینگی که دیدم پیام نور رتبه 25 خاور میانه و دانشگاه آزاد تهران جنوب رتبه 73 خاورمیانه رو داشت که این امر موید همین نکاتی هست که گفته شد.
دوسته من خیلی سایت ها هستند که از این کار ها می کنند. و این اماری که شما دادید من اولین باری هست که می شنوم در امار دیگری تهران جنوب رتبه 12 ایران رو داشت و پیام نور خیلی پایین تر از واحد های دور افتاده ازاد بود.این امار ها قابل استناد نیست.خود شما قبول می کنید رنک دانشگاه عربستان از دانشگاه شریف بالاتر بهتر باشه؟
فقط می تونید بروید و از دانشگاه های معتبر دنیا سرچ کنید و ببینید کدوم دانشگاه ها رو قبول دارند.(اغلب تمام دانشگاه ها رو قبول دارند.)
شما هم موفق باشید