آقا فرشید داداش من اگه در مورد تاریخ پذیرش و... این دانشگاه سوال داشتم از کجا باید بپرسم؟به همون سازمان فنی حرفه ای مربوط میشه؟یعنی برم فنی حرفه ای شهرمون راهنمایی میکنند؟
Printable View
آقا فرشید داداش من اگه در مورد تاریخ پذیرش و... این دانشگاه سوال داشتم از کجا باید بپرسم؟به همون سازمان فنی حرفه ای مربوط میشه؟یعنی برم فنی حرفه ای شهرمون راهنمایی میکنند؟
سایت سنجش اعلام میکنه ، فرشاد خان این موضوع جمع کردنش چیه ؟
سلام.آیا درسته اگر در هر ترم کمتر از 12 واحد پاس کنی مشروط حساب میشی؟
معدل زیر 12 مشروطهنقل قول:
با سلام.
من کنکور کاردانی 90 شرکت کردم و در رشته الکترونیک (شبانه) قبول شدم، از بهمن سال 90 میرم دانشگاه و الآن ترم یکم!
الآن میخوام دوباره شرکت کنم تا روزانه قبول بشم،و فقط میخوام رشته الکترونیک روزانه همین دانشگاهی که دارم توش درس میخونم رو بزنم حالا یه چند تا سوال دارم:
1- اگه قبول بشم، میتونم تطبیق واحد بدم؟
2 اعلام نتایج هفته ی اول مهر 91 هست، بعد واسه ثبت نام به مشکل بر نمیخورم؟
3- در صورت قبول شدن باید از این رشته ای که دارم درس میخونم (الکترونیک - شبانه) انصراف بدم؟ چطوری؟
کلا میخواستم بدونم وقتی تویه آزمون شرکت کردم و قبول شدم، بعدش باید چیکار کنم؟؟!!
ممنون میشم پاسخ بدین :40:
سلام دوستان
کسی میدونه کنکور فنی و حرفه ای برای کاردانی چه زمانی برگزار می شه ؟ کی ثبت نامشه و اینکه دانشگاه های موسیقی فنی و حرفه ای تو تهران کجاها هستن ؟
انشاالله سه شهریورنقل قول:
چه زمانی برگزار می شه ؟
مهلت ثبت نام اطلاعات تا پایان روز دو شنبه 25 اردیبهشت ماه 1391 می باشدو مهلت ویرایش تا پایان روز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 1391 می باشد ولی ظاهرا هنوز امکان ثبت نام هست ٬ به هر حال اگر قصد شرکت دارید سریع اقدام کنید .نقل قول:
کی ثبت نامشه
سلام.
من کاردانی شبانه قبول شده بودم یک ترم خوندم بعدش روزانه قبول شدم و 4 ترم هم روزانه خوندم.
تو مدرکم زدن باید دو ونیم سال جایی کار کنی و تعهد بدی و بری اداره کار تا برات کار پیدا کنه .
الان که کارشناسی دارم میخونم موسسه ما به دانشگاه کاردانیم نامه زده که مدرک و نمرات رو میخایم
اونا گفتن باید تعهد محضری بده و یه فرم دادن ببرم محضر .
===============
===============
این بازیا رو یادمه دو تا داداشتم نداشتن .اونا هم روزانه دولتی درس میخوندن از کی در اوردن ؟
حالا من دو سال و نیم باید رایگان برم براشون کار کنم ؟بدون پول و پله ؟
راهی چاهی نداره اینو دور بزنم ؟
نه برا کسی نباید رایگان کار کنید ولی باید سابقه کار در ایران داشته باشید یا مثلا سربازی برید
می تونید از کاریابی ها هم گواهی عدم اشتغال بگیرید و مدرکتون رو مجانی آزاد کنید
یا پول بدید . مدرکتون رو آزاد کنید (تحصیل رایگان :27:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیز رو نوشته
نقل قول:
دقیقا نفهمیدم .
مسول اموزش کاردانیم هم میگفت میتونی به اداره کار بعد از 6 ماه بری اگر پیدا نکردن کار لغو میشه کرد .
حالا اگر کار پیدا کنن چی ؟باید برم مجانی 2 سال و نیم کار کنم ؟!
پول بدم مدرک رو ازاد کنم که میشه همون شبانه . زحمت کشیدم روزانه قبول شدم :31::41:
من کارت معافیت دارم . جایی هم مشغول کار نیستم .
دو سال هم از کاردانیم میگذره .
حالا دقیقا چیکار کنم ؟