ورودت رو تبریک میگم
شما خط ویندوزت زو arabi بذار(نذاشتیم مهم نیست)
با گرفتن shift+...میتونی اعراب بدی .
مثلا:shift+ض(q )
تنوین بزن:مثلاً
برنامه trylayotرو نصب کن اگه با آفیس زیاد سر وکار داری.
Printable View
ورودت رو تبریک میگم
شما خط ویندوزت زو arabi بذار(نذاشتیم مهم نیست)
با گرفتن shift+...میتونی اعراب بدی .
مثلا:shift+ض(q )
تنوین بزن:مثلاً
برنامه trylayotرو نصب کن اگه با آفیس زیاد سر وکار داری.
خیلی ممنونم بابت راهنمایی و کمکت... ولی من می خواهم یک خط کسری بکشم که در بالا مثلاً 7 و در پایین مثلاً رادیکال 8 رو بنویسم...این خط کسری رو چطور باید بکشم و... منظور من این بودنقل قول:
ممنون
نقل قول:
ایهاالناس! یکی نیست اینجا جواب ما رو بده؟؟؟؟؟!!!! :41:
كارهايي رو كه دوستان به شما گفتن انجام بدين بعد تأكيد كنيد كه ميخوام يك خط كسري بكشم.نقل قول:
اگه كارهايي رو كه دوستان گفته بودن انجام بدين بعد روي راديكال آلفا كه كليد كنيد يه نوار ابزار براي شما مياد كه از روي اون نوار ابزار خط كسري رو انتخاب ميكنيد و بالاي خط كسري مثلا عدد 1 رو مينويسيد و پايين خط كسري عدد 2 رو مينويسيد.
شما مرحله به مرحله كارهايي رو كه دوستان گفتن انجام بدين هر جا به مشكل خوردين بگين كه اگه لازم شد با عكس براتون توضيح بديم. اين رو هم بگين كه از چه وردي استفاده ميكنيد؟ 2007، 2003، يا ورژنهاي پايينتر؟؟
لطفا اساتید محترم جواب مشکل من رو بدن
اینکه در ورد 2003 در قسمت تولز اوپن گزینه سرچ برای پیدا کردن کلمات در صفحات تایپ شده قبلی ورد وجود دارد مثلا با تایپ کلمه ای و زدن سرچ تمام فرماهیی را که قبلا در ورد تایپ نموده ایم و آن کلمه در ان فرمها وجود دارد را نشان میدهد ولی در ورد 2007 این گزینه را پیدا نکردم لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزيز از كليدهاي Ctrl+F استفاده كنيد براي پيدا كردن دستورات ورد 2003 در ورد 2007 پست #1337 رو توي همين تاپيك ببينيدنقل قول:
آقا مجيد به جمع ما خوش آمديد.نقل قول:
من درست نفهميدم منظور از گشتن همه فرم هاي ورد چيه؟ يعني يه گزينه توي ورد وجود داره كه تمام فايل هاي اون پوشه رو مي گرده؟ ما كه همچين چيزي نداشتيم ولي اين كار با ابزار جستجوي خود ويندوز امكان پذير هست. اما سرچ معمولي ورد، با همون Ctrl+F هم قابل پيدا كردن هست. روي نوار ابزار هم نگاه كنيد، اون گوشه، سمت چپ ابزار Find رو مي بينيد.
سلام
باید اول از همه فرمول نویسی رو در برنامه ورد فعال کنی
برای این کار از منوی tools به قسمت customize برید و از تب command به منوی کشویی زیر آن رفته و insert رو انتخاب کنید بعد از منوی کشویی روبروی اون گزینه ی equation editor انتخاب کنید و به بالای صفحه وردتون درگ کنید اگه فرمولها کامل نصب شده باشند این قسمت اجرا می شه وگرنه پیغام می ده که سی دی آفیس رو بگذارید تا برنامه فرمول نویسی رو نصب کنه بعد از اون روی قسمت فرمول نویسی کلیک کنید و فرمولهای مختلف رو می تونید به راحتی بنویسید .
موفق باشید ./
با سلام
من با برنامه math type در word یک فرمول ریاضی نوشتم و به صورت web page سیو کردم که متاسفانه در گوشی ام(k800) ،فرمولها رو نشون نمی ده و فقط نوشته ها رو نشون می ده!
خواهش می کنم اگه راهی یا برنامه ای هست منو کمک کنید
مرسی
بعضي از فرمتهايي كه توي ورد هست وقتي با پسوند html سيو ميشه ورد نميتونه اونها رو نمايش بده و موقعي كه شما با پسوند html دارين سيو ميكنين بهتون پيغام ميده. فرمول هم يكي از اون فرمتهايي هست كه بهتون پيغام ميده يعني وقتي با پسوند htm يا html سيو ميكنيد نميتونيد اون رو ببينيد.نقل قول:
فكر ميكنم بايد از با استفاده از تگ html اون رو بسازيد