مجید خراطها که آهنگاش غمگین نیست همش ناله میکنه ،
فقط ترک 2 از آلبومش قشنگه
Printable View
مجید خراطها که آهنگاش غمگین نیست همش ناله میکنه ،
فقط ترک 2 از آلبومش قشنگه
اهنگهای مجید خراطها واقعن اشک ادم در میاره خیلی از تراکهای اگه قسمت نبود - اینو زدم تا بدونی- دیگه مجبور نیستی که تو البومهای قبلیش بود خوشم اومده بود باید اینم گوش بدم ببینم چجوری هست این البومش:n01:
باید با آهنگاش بخونی تا بفهمی چی میگه...
سلام
من یچیزی گفتمتو موسیقی ما خیلی از دوستان پریدن بهمون که تو حالیت نمیشه!
من فقط میگم یکم منطقی باشید شما طرفدارید و در هر شرایط میخواید از خواننده عزیزتون طرفداری کنید و فکر میکنیدبهترین کار میکنید در صورتی که اگر بعضی جاها واقعیت رو نگفت در حق فرد خیانت شده نه حمایت!
من کم مجید خراطها گوش دادم! اهنگ دریا رو وقتی اومد سی بار گوش دادم بعد که آواره اومد کلا شوکه شدم و کنسل رو تا اخر عید که بیکار بودم هر لحظه گوش میدادم!
ولی البوم دیگه میرم رو نمیشه ! کنسل برای زمان خودش خوب بود و آواره و... نه برای الان ، ما چون اون زمان گوش دادیم دوست ش داریم ، اقا من چند خط از مصاحبه محسن چاوشی میذارم انصافا بخونید تا منظور من رو متوجه بشید
همه چیزی که توی دلم گفته!نقل قول:
- خیلی ها معتقدند کارهایی که تو در موسیقی به اصطلاح زیر زمینی انجام دادی نسبت به کارهای مجازت حال و هوای بهتری دارند، این موضوع را قبول داری؟
حالا به اصل سوال تو برگردیم، کارهایی که از من اینگونه (تو اسمش را میگذاری زیرزمینی) پخش شدند طرفداران بی شماری دارند ولی با اطمینان می گویم که همان مخاطبان امروز هم پرچم سفید را گوش می کنند و منتظر آلبوم «من خود آن سیزدهم» هستند. بالاخره من هم روز به روز تغییر می کنم و قرار نیست مدام خود را تکرار کنم. من نیز مثل خیلی از آدم های دیگر، محسن ِ 9 سال پیش نیستم و سعی کردم همیشه به سمت و سوی بهتر شدن تغییر داشته باشم. حالا این مخاطبان هستند که باید نظر بدهند، اما اگر از خودم بپرسی می گویم راه را درست انتخاب کرده ام...
- از «پرچم سفید» و تک آهنگ هایی که به مناسبت های مختلف بعد از این آلبوم منتشر کردی؛ اینطور به نظر می رسد در نوع موسیقی ات داری تغییر ایجاد می كنی، در این مورد برایمان بگو.مگر سبكی كه پیش از این طی می كردی جواب نداده بود؟
من همیشه در حال تغییر هستم، مگر این تغییر را در «حریص» احساس نکرده بودی؟! قرار نیست خودم، خودم را تکرار کنم. همین الان که در کنار تو نشسته ام خوب می دانم که قرار است در آینده در چه مسیری حرکت کنم. من برای خودم برنامه ریزی دارم، هیچ چیز در این دنیا بدون هدف و ایدئولوژی معنی ندارد. سبک هایی که تا پیش از این کار کرده ام را هم دوست دارم ولی این را مطمئن باش که دیگر بازگشتی به سبک های گذشته نخواهم داشت چرا که قبلاً یک بار آن را تجربه کرده ام. به نظرم اوج این تغییر در « من خود آن سیزده ام» نمود پیدا کرده است. در این آلبوم شما می توانید تراک به تراک تغییر را احساس کنید. ضمن این که مطمئن هستم با انتشار « من خود آن سیزده ام» بازخوردهای متفاوتی نسبت به کارهای قبلی شاهد خواهید بود.
نمیدونم چه جوری بگم که البوم دیگه میرم خوب بود ، ولی نه برای مجید خراطها ، فکر میکنید خاطره ایی که از البوم های قبل داشتید با این البوم هم خواهید داشت؟ پس منتظر بمونید و ببینید که این طور نیست
من صرفا بخاطر علاقه زیادم به مجید خراطها و آثار قبلیش که همش گوش میدادم این رو گفتم، خواستم در حق ش خیانت نکن و رفاقت کنم ، به امید اینکه سال آینده هی نیان بگن پرفروش ترین ، بهترین و.. همه این ها در واقعیت اتفاق بیفته و من حاضرم یک سال دیگه صبر کنم به امید یک آلبوم خاطره انگیز :n16:
من واقعا تعجب میکنم که اینقد از این آلبوم بد میگی !
به نظر من مجید خراطها پیشرفت فوق العاده ای کرده ...
با این آلبوم کاراش عمومی تر شده و میتونه طرفدارای بیشتری به خودش جذب کنه.
من پیشرفت و پختگی رو کاملا توی ترانه های این آلبوم حس میکنم.
از همه مهمتر اینکه سبک خودش رو حفظ کرده کاملا مشخصه.
نقل قول:
با سلام ....
خیلی ممنون که هی تو این چند روز اصرار داری شما این آلبوم رو نقد کنی و بکوبی حالا به هر بهانه ای ....... اولا من اصلا دوست ندارم اسم خواننده دیگه رو بیارم ولی چون شما از محسن چاووشی اسم بردی و گفتی هرگز حاضر نیست به سبک قبل خودش برگرده هم بگم که 80 در صد از طرفداران محسن عزیز هم دیگه مثل قبل با آثارش ارتباط برقرار نمیکنن ....
من باز هم تکرار میکنم از روزی که مجید خراطها رو شناختم و از نزدیک دیدم عاشق شخصیت و کارهاش شدم ..... مطمئن باش مجید خراطها پرفروش ترین بشه و یا حتی 1 نسخه هم نفروشه همین خواهد موند .... و هرگز معروفیت و یا ..... راهش رو عوض نمیکنه و همین باعث شده بشه یه خواننده خاص ....
ما ایرانی ها عادت داریم همدیگرو بکوبیم !!!
بعد از چند روز همچنان آلبوم ریپیت میشه ..... :n16:
سلام
من نگفتم البوم خوبه؟ ولی از مجید خراطها انتظار دیگه ای بود؟
خوب بودن آلبوم اینجا مشخص میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده 23 مین البوم به خیالم! همین چاوشی روز اول شد رتبه اول بازم فکر میکنی طرفداراش نتونستن باهاش ارتباط برقرار کنن؟
نمی دونم چرا شخصیت یک فرد رو با اثار ش اشتباه میگیرید، مجید خراطها خیلی ادم خوبی هست هم از شما شنیدم هم از خیلی ها حتی اثارشم عالی ست بجز این یکی ولی دلیل نداره بخاطر این ها من نقاط ضعف رو نگم
مجید خراطها خیلی توی این البوم پیشرفت کرده هم از نظر صدا هم اهنگ (گرچه صدای خاص خودش رو توی آلبوم به نمایش نگذاشته متاسفانه ) ولی اینها رو باید هر خواننده مجازی داشته باشه ، بعد از اینها اسم ش میشه پیشرفت! نه اینکه اهنگی که قبلا لو رفته تو البوم باشه و اهنگ های که مردم باهاش خاطره داشتن از نو خونده بشه و همه اهنگ ها تو یک گام تکراری باشند
شما خوشت اومده درست ولی بیشتر مردم اینجوری نبودن لینکی که دادم نگاه کنید
حالا بعضی از دوستان میگن ساز زنده ساز زنده فکر میکنید خواننده ها دیگه استفاده نمیکنن؟ شما دیگه حق ندارید مجید خراطها رو با خواننده ها زیر زمینی مقایسه کنید ، بیاید کنار آثار امسال خواننده ها دیگه بذارید ، فکر میکنید حرفی برای گفتن داره؟ آمار که نشون میده نداره
طرفدار منطقی باشید نه متعصب
+من سعی ندارم کسی رو بکوبم فقط میخوام نظرم رو بگم مثل همه شما :n16:
در مورد اون لینک یک لبخند کاملا جوابش هست ..... سایت اختصاصی محسن یگانه و چاووشی رو با تنها 200 رای پایینی که به مجید دادن دارن قیاس میکنی ؟! 200 نفر ؟!!!!!نقل قول:
این آلبوم جدید شدیدا پیشرفت داشته و این موضوع رو همه کسانی که بیرون از اون سایت اختصاصی هستن بهش اذعان دارن . ....
آثار قبل رو دوباره گذاشته ؟ این رو خیلی ها بعد از گرفتن مجوز در آلبومشون کردن نمونش محسن یگانه !
اتفاقا من هم میگم خیلی ها نه میتونن زنده بخونن و نه ساز بگیرن دستشون ..... مجید کسی هست که این 8 ساله داره یه تنه خودشو بالا میکشه .... شعر میگه ، آهنگسازی میکنه ، تنظیم میکنه ، میخونه و ...... که این هایی که تو ازشون اسم میبری خیلی مونده به اینجا برسن ..... این ها : هم خوانی ، آهنگساز معروف ، شاعر معروف ، پارتی و هزینه باعث شده تو یه سایت بالا باشن .
هر مدلی هم که آلبوم رو کنار آلبوم های امسال میزارم یه سر و گردن بالاتر از همشونه ......
مجید خراطها گوش کردن کار هرکسی نیست ...... ذره ای احساس میخواد و بس ....
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیخوام زندگی و بعد از این برای تو سخت کنم
درسته هیچی نبودم اما آرزوم بود تو رو خوشبخت کنم
تو زیادی و من از کم کمتر
اره خب این هیچی ما همسطح نیست
حالا وقت بودنم تموم شد و واسه ی موندنمم فرصت نیست
از خیال روزی که نبینمت همیشه پشت دلم میلرزه
اگه کم گذاشتم و کم بودم به خدا بدون که دستم نرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از دست تو دل پر و لبریز شد از غصه و غم
تو فقط بگو ازم چی خواستی که دلم تونست و واسه تو نکرد
حالا چی شد که یهو فهمیدی جام تو این زندگی کمرنگ شده
اتفاقی بود این رفتم یا که نه دلت برام تنگ شد
حالا که جاده دو راهی شده و منم تنهایی باید برگردم
لااقل پاشو منو بدرقه کن
فکر نکن راه تورو سد کردم
حالا که جاده به من نزدیکه
نمیگم بیا منو راهی کن
نمیگم بیا با هم برگردیم
لااقل یک ذره همراهی کن
ما که هیچیمون مثل هیشکی نبود
من بیچاره چقدر تاریکم
نمیخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام باشه
لااقل یه کم بیا نزدیکم
کسی از فروش آلبوم خبر داره که چقدر فروش کرده؟رامین عزیزشما چیزی میدونی؟