نقل قول:
چه جوری باید این ویروس رو از بین برد . در ضمن هاردم سالمه فکر نکنم مشکل داشته باشه.
من واسه فرمت ntfs مطمئن نیستم ولی همیشه یه جور فرمت میکردم.
Printable View
نقل قول:
چه جوری باید این ویروس رو از بین برد . در ضمن هاردم سالمه فکر نکنم مشکل داشته باشه.
من واسه فرمت ntfs مطمئن نیستم ولی همیشه یه جور فرمت میکردم.
سلام اسکرین سیور سیستم من بالا نمیاد چیکارش کنم
بچه ها من دكمه آلت كي بوردم خرابه كار نميكنه هر دو تاش!
بعد ميخوام تسك منيجر رو بيارم مجبورم برم تو ويندوز اونجا فايلش رو كليك كنم تا بياد
ولي اونجا هم كه دو بار كليك ميكنم اصلا نمياد!
انگار خراب شده باشه اونجوري!
چي كار كنم؟
يا حق (:
همچين چيزي نديده ام مگر اسکرن سيور به بالا اومدنش هم ربطي دارد؟نقل قول:
اگه بعد از تعويض ويندوز پوشه Tools نمياد بايد ويروسي در سيستم باشه که با کليک بر روي درايو ها به صورت اتوران دوباره فعاليتنقل قول:
مي کند با کسپرسکي سيستمو اسکن کنيد هنگام باز کردن درايو ها درايو ها تو يه پنجره جديد باز ميشه؟اگه اين طور باشه سيستم
ويروسيه بهتره تو هنگام نصب ويندوز پارتيشن رو با فرمت ntfs فرمت کنيد فک کنم گزينه سوم باشه حتما سعي کنيد به ntfs تغيير
بدين مزاياش از fat32 خيلي بيشتره شما اين درايورها رو يک بار ديگه با راست کليک باز کنيد و بگيد که تو گزينه اول راست کليک
open وexplore و يا search وجود داره ؟اگه ويروسي باشه تو تايپيک بهتر مي تونند راه حل اين مشکلو بگن
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
سوال دوستمون واضح نيست!نقل قول:
همچين چيزي نديده ام مگر اسکرن سيور به بالا اومدنش هم ربطي دارد؟
دوست خوب شايد تايمر مربوط به فعال شدن اسكرين سيور رو زياد كردين!!!
من كه متوجه سوال دوستمون نشدم
يا حق (:
نقل قول:
تسک منيجر که با راست کليک بر روي تسک بار به راحتي قابل دسترسي هستش مگر اينکه سيستم ويروسي شده باشه
ضمنا با کليک همزمان کليد هاي Esc.shift.ctrl هم تسک منيجر ظاهر مي شود
اگر پيام disable شدن تسک منيجر رو داد ويروسيه
وااااااااينقل قول:
تسک منيجر که با راست کليک بر روي تسک بار به راحتي قابل دسترسي هستش
باورم نميشه
من اينو نديده باشم!!!
مرسي حسين جان
حله
يا حق (:
نقل قول:
شايد هم پسورد داشته باشد براي غير فعال کردن پسورد تو تب اسکرن سيور تيک on resume password protect را برداريد
ببینید قبلا خود اسکرین سیور بالا میومد ولی حالا بالا نمیاد