ما گفتيم براي اينکه تاپيک از حالت غير عادي و جرو بحث بياد بيرون پست قبلي را ارسال کرديم.
حميد جان اگه بخام بهت زنگ بزنم چه بازه زماني مناسب هستش که با شما صحبت کنم؟
Printable View
ما گفتيم براي اينکه تاپيک از حالت غير عادي و جرو بحث بياد بيرون پست قبلي را ارسال کرديم.
حميد جان اگه بخام بهت زنگ بزنم چه بازه زماني مناسب هستش که با شما صحبت کنم؟
اول از دوست عزیز که اسمشون رو نمی دونستم اقا سورنا تشکر می کنم .
و دوم اقاجمشید که در مورد سمند های جدید اطلاعاتی دادن .
یا علی
عزيز دل برادر ! من نگفتم شما بيا ريس بده!!نقل قول:
بنده از شرکت کنندگان و مقام داران مسابقات سرعت هستم!
اصلا قصد ندارم شما و ماشيناتونو به زحمت بندازم .
من فقط قصد دارم يه قرار آزاد ترتيب بديم تا کليه شبهات رو برطرف کنيم. همين !
منم اين قرار رو براي آشنا شدن با اين تجارب اعلام کردم.نقل قول:
چه کسي با تجربه تر از حميد ؟
دوستاني هم که علاقمند به ديدار حميد آقا هستند بيان.
روز جمعه مسابقه ريس هست و هم ايشون رو زيارت ميکنيم هم از ديدن مسابقه لذت ميبريم ( البته من نميبينم چون خودم شرکت کنندم !)
پس تا جمعه
کاش منبع خبر رو هم ميگفتي ...نقل قول:
تا بعدا بحثي پيش نياد.
اقا محمد انشااله مقام بیاری و بری واسه تیم ملی .پ
ما خوشحال می شیم اول شی . برات هورا می کشیم .
یاعلی
سلام خدمت آقایون
راستش من امروز راهی سفری 8روزه هستم امیدوارم بتونم به این تاپیک سر بزنم
از دوستانمون هم ممنونم که هوای مارو داشتن.به محمدم بگید یه مجله بخره ببینه حجم موتور رو به چی تعریف میکنن
قرار جمعه به خاطر بد بودن هوا و مه شدید در اتوبان رشت قزوین برگزار نشد.اگر کسی ناراحت بود عنوان میکرد.
آقای محمد من 4 روز دانشگاه هستم 1روز پیش بچه ها دوست ندارم جمعه خوبم رو که میتونم پیش بهترین ها باشم
به خاطر بچه بازی خراب کنم
شما اگر خواستی درخواست میدی میای ماشین هارو میبینی
خلاصه من دیگه حوصله این مسائل رو ندارم
خدا نگهدار.
آقایون کسی (محمد) کاری داشت پست الکی نده تماس بگیره
09329239188
09329402377
یا علی
اطمينان کامل داشتم که نخواهي اومد ....
اشکال نداره خوش باش ! فکر کن من و ساير دوستان رو پيچوندي ...
نامبر جان به اندازه کافي هورا کش دارم !!! براي اين قرار گزاشتم که پوچ بودن بعضي چيزا مشخص بشه که شد.
همين
موفق باشيد
nomber1 عزیز شما که می دونی چرا بعضی ماشینا کات آف دارن و بعضی ها ندارن چطوری برات عجیب نیست که دنده 2 ماشین با وجود کات آف 140 تا بره؟؟
بله حمید خان زحمت می کشن و تایپ می فرماین.اما جواب ها همه بی ربطه. ما روز سوم زندگیمون نیست که مثل آدمای ببو همه چیز رو باور کنیم.
اگرم جایی ادعایی از ما دیدید همون جا راه اثباتش بازه.می تونید هر جمعه بیایید و شاهد گردهمایی و تمرینات ما تو پیست باشید.در ضمن ما تیم رسمی داریم و تو فدراسیون هم ثبت شده هستیم.اینم آدرس سایت تیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حمید جان لطف کن آدرس دفتر تیونینگت رو بگو تا برای ریس آخر سال بیاییم پیشت ماشینامون رو SETUP کنی
nomber1 عزیز شما که می دونی چرا بعضی ماشینا کات آف دارن و بعضی ها ندارن چطوری برات عجیب نیست که دنده 2 ماشین با وجود کات آف 140 تا بره؟؟
بله حمید خان زحمت می کشن و تایپ می فرماین.اما جواب ها همه بی ربطه. ما روز سوم زندگیمون نیست که مثل آدمای ببو همه چیز رو باور کنیم.
اگرم جایی ادعایی از ما دیدید همون جا راه اثباتش بازه.می تونید هر جمعه بیایید و شاهد گردهمایی و تمرینات ما تو پیست باشید.در ضمن ما تیم رسمی داریم و تو فدراسیون هم ثبت شده هستیم.اینم آدرس سایت تیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حمید جان لطف کن آدرس دفتر تیونینگت رو بگو تا برای ریس آخر سال بیاییم پیشت ماشینامون رو SETUP کنی
سلام خدمت آقایون
راستش من امروز راهی سفری 8روزه هستم امیدوارم بتونم به این تاپیک سر بزنم
از دوستانمون هم ممنونم که هوای مارو داشتن.به محمدم بگید یه مجله بخره ببینه حجم موتور رو به چی تعریف میکنن
قرار جمعه به خاطر بد بودن هوا و مه شدید در اتوبان رشت قزوین برگزار نشد.اگر کسی ناراحت بود عنوان میکرد.
آقای محمد من 4 روز دانشگاه هستم 1روز پیش بچه ها دوست ندارم جمعه خوبم رو که میتونم پیش بهترین ها باشم
به خاطر بچه بازی خراب کنم
شما اگر خواستی درخواست میدی میای ماشین هارو میبینی
خلاصه من دیگه حوصله این مسائل رو ندارم
خدا نگهدار.
آقایون کسی (محمد) کاری داشت پست الکی نده تماس بگیره
09329239188
09329402377
یا علی