اگه فکر میکنی صداش بلنده اصلا این شکلی نیستنقل قول:
Printable View
اگه فکر میکنی صداش بلنده اصلا این شکلی نیستنقل قول:
سلام دوستان
م سوالی برام پیش اومده و اونم این هست که چرا وقتی گوشی خاموشه، اگه آلارمش فعال باشه، زنگ نمیزنه؟ هیچ راهی نداره که بشه؟
ممنون
چرا همونجا که داره الارم هات رو تنظیم میکنی یه گزینه پایین صفحه هست که باید on بزاریش
Auto power-up=on
سلام ببخشید گوشی من یه ایرادی پیدا کرده چند وقت پیش رمز گوشی رو عوض کردم بعد رمز یادم رفت حالا گوشی قفل شده وفقط منوی اصلی بالا میاد وتو هرقسمتی میرم میگه رمز رو وارد کن چکار کنم که گوشی به حالت اولیه برگرده .متشکرم
سلام
مدتی قبل دوربین گوشیم D900i از کار افتاد یعنی اولش همه چی رو به رنگ سبز با نویز شدید بعد هم کلا وقتی دوربین رو. انتخاب میکردم روی قفحه لود دوربین میومد اما خبری از تصویر نمیشد. امروز هم وقتی که گوشی رو از یستم ( از بالا به پایین ) صفحه LCD خاموش شد ولی گوشی کار میکرد و صدا ها و بقیه موارد سالم بود فقط تصویری نداشت. خاموش روشن که میکنم خوب میشه اما به مخض اینکه گوشی رو ببندم یا بیارم پایین دو.باره ثفحش خاموش میشه.
چیکار کنم ؟؟؟؟
درمورد دوربین مال منم این شکلی شده و الان دادم تعمیر، نمیدونم میتونن درستش کنن یا نه!نقل قول:
درمورد مانیتور یه بار دیگه کابل فلت رو دوباره باز کنو ببند شاید درست بشه
شما فلت گوشیت مشکل پیدا کرده و باید عوض بشه حدودا 7 8 تومنتم خرجشه........نقل قول:
مال منم یه بار اینجوری شد ...نقل قول:
یه کد داره که گوشی رو ریست میکنه .... البته اطلاعات گوشیت پاک میشه احتمالا ...
اون موقع دفتر تلفن من کامل پاک شد ...
فکر کنم این باشه : ستاره 2767 ستاره 3855 مربع
اگر هم این نبود من اون موقع توی نت سرچ کردم و ÷یدا کردم ، شما هم همین کارو بکن ... :46::11:
================================
دوستان یه سوال!!
من بعضی موقع ها که گوشیم بلوتوثش روشنه ، خودبه خود چراغش چشمک میزنه ، دلیلش چیه؟؟
یعنی کسی میتونه بدون اجازه من وارد گوشی بشه و اطلاعات رو بگیره؟؟
من فکر نمیکنم اینطور باشه. شاید کسی میخواد ارتباط برقرار کنه؟ یا شارژتون کمه؟نقل قول:
دوستان یه سوال!!
من بعضی موقع ها که گوشیم بلوتوثش روشنه ، خودبه خود چراغش چشمک میزنه ، دلیلش چیه؟؟
یعنی کسی میتونه بدون اجازه من وارد گوشی بشه و اطلاعات رو بگیره؟؟