بازم میگم موقته (امیدوارم)
من 2 مگ سالیانه پیش پرداخت دارم سرعتم روز 370 و شب 30
دوستم 6 ماهه 1 مگ داره سرعتش شب و روز رو 370 فیکس شده
Printable View
بازم میگم موقته (امیدوارم)
من 2 مگ سالیانه پیش پرداخت دارم سرعتم روز 370 و شب 30
دوستم 6 ماهه 1 مگ داره سرعتش شب و روز رو 370 فیکس شده
سر ساعت 1:20 دقیقه شب سرعت به 20 بند میشه :(
من به پشتیبان از طریق پنل پیام دادم اون هم بهم گفت برای دانلود سرعت شما به 8 تقسیم میشه یارو فکر کرده ما اسکول هستیم! دوباره بهش پیام دادم که سرعت من 5 مگابایت هست که حاصل تقسیم به 8 میشه 600 ولی شما اونو به 250 رسوندید یعنی تقسیم بر 20!!!! هنوز منتظر جوابشم هرچند که معلومه این کاهش برنامه ریزی شده است. خاک بر سر این مخابرات کنن.روز به روز کیفیت رو پایین تر دارند میبرند
برای من سر ساعت 1:20 دقیقه سرعتش 10 یا 20 شد وقتی هم ساعت 1:30 شد نتم تا صبح قطع شد
چقدر لاشخورن اینا
دوستانی که شب کاهش سرعت و قطعی دارن در 195.ir شکایت ثبت کنن پیگیری میشه
این متنو براشون فرستادم با اینا نمیشه خوب صحبت کرد با هر کسی هم باید مثل خودشون حرف زد
متن :
یک هفته که شبانه سرعتش به 10 بند شده اینترنت 2 مگ باید سرعتش 10 کیلو باشه ؟؟؟تقسیم بر 500 کردین ؟؟؟
دو شبه کلا بدتر شده سر ساعت 1:30 شب اینترنت کلا قطع میشه
واقعا این چه بازی ایه که سر مشتری در میارین ؟؟
کل روز خوبه شب که میشه کلا قطع یا سرعت رو کم میکنین ؟؟؟
یکی اونجا نیست پاسخگو باشه هر چیزی حد و حسابی داره
2020 هم که هیچی سرشون نمیشه همش میگن ریست میکنیم خوب این کارو که خودمونم بلدیم
این پیام تازه تو پنل امده :
قابل توجه مشترکين محترم ، تعرفه هاي ترافيک اضافه عادي ،از16 الي 25 درصد کاهش يافته است
اگه میشه ی نفر از لیست قیمت عکس بگیره بزاره ما هم ببینیم اخه ترافیک زماندار خریدم نمیشه قیمتها رو دید
منم تو 195.ir شکایت نوشتم ازمتن bahman_0121 استفاده کردم باکمی تغییر
قبلش زنگ زدم 2020 در باره سرعت شبانه پرسیدم طرف گفت از بالا دستور دادن شبانه نصف بشه گفتم 2 مگ چجوری میشه 30 تا عینا جواب طرف رو پایین مینویسم
1 مگ میشه 1024 که * 2 میشه 2 مگ بعدش(شروع کرد با خودش حساب کردن) .. گفتم اقا سرعتم 2 مگه تقسیم بر8 باید 256 باشه که اگه نصف بشه میشه 128 طرف پرید گفت اره نزدیک 100 گفتم خود128 :n38::n38:
من نفهمیدم طرف 1 مگ و 1024 و ضربدر 2 از کجاش اورد :n13::n13:
پاسخگوی پنل در جواب سوال مربوط به افت ساعات شبانه:
با سلام مشترک گرامی طبق قانون سازمان تنظیم ومقررات سرعت دانلود شما درروز\r\n256ودرشبانه رایگان به32 باید برسه.باتشکر
طرحت چی بوده 32 یعنی چینقل قول: