داداش نتت وصل شد؟نقل قول:
مخابرات ما رو سرویس کرد :-|
میفهمیدم اخرش دنم سرویس میشه :n34:
ر...م تو این ..
Printable View
داداش نتت وصل شد؟نقل قول:
مخابرات ما رو سرویس کرد :-|
میفهمیدم اخرش دنم سرویس میشه :n34:
ر...م تو این ..
آره رفیقنقل قول:
الان 10 روزه نت پارسم وصل شده
تخلیه های وبت چند روز طول کشید؟
مشکلشون چیه که انجام نمیدن؟!
اگه شرکت پورت داره که قانونا باید 3 روزه رانژه رو انجام بدن
مال من تخلیه 3 روز کاری طول کشید ولی رانژه 1 روزه انجام شد :n01:
کلا مخابرات مرکز ما هروقت شرکت مربوطه درخواست رانژه رو ثبت کنه رانژه رو 1 روزه انجام میده
(البته حتما از سمت شرکت هم پیگیری کن که درخواستتو فرستاده باشن من تا دیدم خطم از رانژه های وب دراومده (چراغ ADSL مودم خاموش شد) همون موقع زنگ زدم نمایندگی پارس بهم گفتن خطتت هنوز تخلیه نشده (تو پرتال مخابرات ثبت نشده) که من گفتم همین الان قطع شده همون جا درخواستمو فرستادن واسه مخابرات و فرداش وصل شد (کلا از زمانی که به های وب درخواست تخلیه دادم و پارس ثبت نام کردم تا زمانی که نت پارس وصل شد 1 هفته طول کشید))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو پنل کاربرهای شاتل هم اضافه شده
پس همون بهتر که اومدی پارس (بعیده تا چند ماه دیگه تغییر خاصی داشته باشه که گند برنه به کیفیتش و مجبور به تخلیه بشیم)نقل قول:
الان شاتل با این طرح های وسوسه کننده ای که گذاشته بازار رو به سمت خودش جذب میکنه و احتمالا چند وقت دیگه که مشتری هاش رو زیاد کرد طرح ها رو برداره و کیفیتشم خراب تر بشه (دقیقا مثل های وب که میگن تا پارسال هم خوب بوده ولی الان انقد افتضاح شده) البته صرف نظر از اینکه بعدا چه خواهد شد باید به مدیران شاتل تبریک گفت که انقد موقعیت شناسانه و زیرکانه تو این شرایطی که شرکت های دیگه شبانه رو برداشتن یا نعرفه هاشون رو خراب کردن و دارن مشتری هاشون رو فراری میدن شاتل اومده این طرح های مشابه فشفشه و دانلود رایگان و ... رو گذاشته که مشتری ها رو جذب خودش کنه (منتها حیف که تو اکثر مناطق پورت نداره)
بعلهه نیترو هم که کلا حذف شد دیگه خبری از 1 ماهه 2 گیگ + نیترو + فشفشه 50 گیگ نیست....
باز پینگ/پکت لاست من با سرعت دانلودم از سرور خارجی بد نبوده این یکی دو هفته ی اخیر.. حیف که اینجا شاتل یا پارس آنلاین نیست وگرنه منم تخلیه میکردم. البته آسیاتک هست که اون خیلی وضعش داغون تره مخصوصا واسه بازی :n02:
میگن شلوغه :-|نقل قول:
والا من همون روزی که بهت گفتم تخلیه کردم پارس هم ثبت نام کردم امروز گفت اخر هفته :n19:
راستی پ خ رو جواب ندادم شرمنده نت نبود دیتا سیم کارت کلا داغونه فقط جواب تلگرم رو میداد :n02:
نقل قول:
نه دوست عزیز من هر سه روز 50 گیگ فشفشه می خرم . سرعتم اصلا پایین نمیاد به گفتهاین مطلب شما . سرعت من فقط به خاطر خود های وب مشکل ایجاد میشه براش . مثل نیم ساعت قبل که همین طوری کلا قطع شد همین طوری هم خودش وصل شد . نوسانات اینترنتش منو کشته بیش تر . هر روز همین بساطو دارم . روزی حساب کنم ده بار سکته می زنه اینترنتش . یعنی ممکنه روز تا ده بار قطع و وصل بشه به مدت دو دقیقه . ولی در کل سرعتش خوبه .
در ضمن همون طور که دوستان گفتن این طرح رو واسه همین مشترکای پرمصرف مثل من گذاشتن دیگه تا با خیال راحت دانلود کنیم. خداییش خونه ما یکی دو تا که نیست . یه کامپیوتر خودم با چهار تا موبایل مال اعضای خانواده .بعضی وقتا برادرا و یا مهمون میاد تا هشت تا موبایل هم شده اینترنتشو با وای فای شیر می کنم . :n02:
خودم میرم رو دانلود بقیه میگن چرا سرعت اینترنتت کمه :n02:...
فقط مشکل شاتل اینه که این طرح 100 گیگش دائمی نیست و فقط برای مدت محدودی است "این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۳۱ مرداد ماه ۹۵ در اختیار مشتریان خواهد بود." اگر دائمی بود من میرفتم از شاتل میگرفتمنقل قول:
جالبه هم پارس بهم میگفت دو هفته طول میکشه وصل بشه و هم های وب میگفت تخلیه دو هفته طول میکشه ولی با شکایت (از های وب) تو 195 و تماس پی در پی (با پارس) دو هفته شد 1 هفته:n02:نقل قول:
نت پارست که وصل شد ببین رو چه سرعتی snr بالای 10 داری زنگ بزن بگو رو همون سرعت واست ببندن (واسه من سرعت بیشتر از 12 مگ snr میاد زیر 10) پروفایل گیم هم همون اول (موقع درخواست افزایش سرعت) بگو واست فعال کنن (پینگ داخلی از 40 میشه 20! و مثل شاتل نیست که ریت خطو کم کنن)
چون حتی اگه قطعی هم واست پیش نیاد ممکنه با افت snr سرعتت هم افت کنه (من رو 16 مگ شب که میشد و snr یه کم افت داشت قطعی داشتم رو 14 مگ افت سرعت ولی الان رو 12 مگه و سرعت تک کانکشن (800-900 کیلوبایت) و پنگ عالی (100-110) قطعی نداره و سرعت شب و روز هم با هم فرق ندارن:n20:) من چون بار اولمه از پارس میگیرم یه هفته 10 روز طول کشید تا این سرعت تست و فیکس بشه (اول درخواست 16 داده بودم ولی بعد معلوم شد خطم نمیکشه) حالا تو سعی کن تو این مرحله (تست سرعت) از من بزنی جلو:n16:
به احتمال زیاد مجدد این طرحو بذاره (چون به هرحال الان یه عده ای به خاطر این طرح میرن ثبت نام میکنن)نقل قول:
چون همین طرح فروش 50 گیگ با تخفیف 50 درصدی هم تقریبا هر دو ماه یکبار اجرا میکنه (آخرین بار از 15 تا 30 تیر بود ولی الان اونم گذاشته)