فقط حضوری باید برید ببینید که هست یا نه :n14:نقل قول:
Printable View
فقط حضوری باید برید ببینید که هست یا نه :n14:نقل قول:
یعنی هیچ کدوم از دوستان کمپین 2 مگ محدود مخابرات رو نگرفتن که آیا به صرفه هست یا نه ؟ من به خاطر 7-1 که زده رایگان میخوام برم دوستان توضیحی هست بدن
خوب یعنی مودم نخوای ماهی 2گیگ میدن که خوب خیلی کمه،ولی کلا خبرشون ناقص هست،چون نه قیمت زده واسه سرعت های مختلف و نه اینکه واسه حجم اضافه چه جوری با ادم حساب میکنن :n15:نقل قول:
عجیبه این مشکل افت سرعت نمیخواد حل بشه؟!
فکر کنم این دفعه کوسه خیلی گشنهاش بوده چند کیلومتری کابل خورده!
دوست عزیز پستها رو بخونید . به نظرات تو سایت tct.ir سر بزنید میبینید که کسی راضی نیست . و یا سرعت پایین بود یا از حجم کم کرده .نقل قول:
دوست عزیز پستها رو بخونید . به نظرات تو سایت tct.ir سر بزنید میبینید که کسی راضی نیست . و یا سرعت پایین بود یا از حجم کم کرده . وقتی خود مخابرات محلتون نمیدونه سرویس چی چه انتظاری دارین بدرد بخور باشه . ببین عین این کمپین تو تابستونم بود یه نظر موافقم تو سایتش پیدا نمیکردی.جالبم هست که کلا پستش از سایت پاک کردن اینگار .نقل قول:
کلا این کارمند های مخابرات تعطیل ان ..... زنگ میزنی 2020 اندازه .... بارشون نیست هیچی نمیدونن دوتا سوال میپرسی هنگ که میکنن میگن برو از مرکز مخابراتی خودتون بپرس میری اونجا میگه ما زیاد اطلاعات نداریم از 2020 بپرس
الان برا این پیغام که تو پروفایل اومده زنگ زدم 2020 میگه اصلا چی هست کامل بخون برا من چی نوشته !!!!! بعد میخونم میگه اصلا ما در جریان نیستیم شنبه برو مرکز مخابراتیتون
این دفعه تا نزدیکی کابل مودم مشترکا رو خورده فکر کنم :n02::n09:نقل قول:
سلام من کمپین تابستانی دارم.هنوز قبض برام نیومده که بگم واقعا شبانه رایگان داره یا خالی بندیه.
ولی سرعت شبانشم مثل صبحش هست.
تا جایی که من تست کردم یکی بوده.
من ۲ مگ با ۷ گیگ دانلودش رو دارم.
پشتیبان 2020 همون اوپراتورهای 118 هستن :n08: