ببینید اون محدود شدن فقط برای دانلود شبانه رایگان هستنقل قول:
ولی شما دارید پول فشفشه رو بهشون میدید
Printable View
ببینید اون محدود شدن فقط برای دانلود شبانه رایگان هستنقل قول:
ولی شما دارید پول فشفشه رو بهشون میدید
درود برای مدال اول هم فشفشه اومد براتون ؟؟نقل قول:
برای دو تا مدال طلا و مدال برنز، فشفشه آمده.نقل قول:
برای من دو تا فشفشه یک گیگ برای المپیک هدیه داد یکی امروز یکی هم دیروزبرای طلا (طلای اول رو احتمالا من نگرفتم یا برای دو تا طلا یکدونه کلا داده من نمیدونم)
یک نکته در مورد فشفشه ها هست و اونم اینه دوستانی که سرویس های جدید رو گرفتن همون سرعت تضمین شده رو بهشون دادن و این تقریبا نصف سرعت فعلیه
(الان من یه مگ با شبانه رایگان دارم که چند روز دیگه تموم میشه ولی سرعت رو 4 مگ هستش) باید فشفشه ها رو یه طوری فعال کنید که سوخت نشه
شما قصد دارید تخلیه کنید ؟نقل قول:
اگه قصد رفتن از های وب رو دارین باید فشفشه هاتون رو مصرف کنین والی میسوزن
سلامنقل قول:
من الان دارم فشفشه 50 گیگی مصرف میکنم محدویت مثل شاتل نداره اما در ساعات مختلف روز و بر حسب اینکه از چه سایتی دانلود کنی سرعتات را بالا و پایین میکنند
(مثلاً از سایتهای داخلی مثل آپارات با سرعت ماکزیمم دانلود میکند اما از بعضی از سایتهای خارجی در همان زمان سرعت دانلودش یک پنجم میشه!)
بعضی از ساعات روز و شب هم گند میزنند به سرعت! و سرعت سایتهای داخلی و خارجی هر دو افتضاح میشه!
بعد هم ایمیل با عکس گل سرخ برایت میفرستند که تقصیر ما نیست و ما داریم سعیمان را میکنیم که مشکل را رفع کنیم! و و بعد دوباره به این روند ادامه میدند!
اول از همه
یه فشفشه 50 گیگی بود که قبل تخلیه به یکی از کاربران تقدیم شد. بابتش دیگه لطفا پیام ندید.
هنوز سرویس جدید وصل نشده.... قصد دارم بعد از تخلیه های وب ( ظاهرا تا میتونن میخوان طول بدن تخلیه رو) از شرکت شاتل بگیرم.نقل قول:
دوستمون سجاد (sajad-tnt) از بچه های کرمانشاهه که از شاتل داره و خیلی راضیه. چه کیفیت و چه سرعت.
از نظر قیمتم تغییراتی که شاتل داده و های وب داده دیگه اون تناسب قچدیمی که فکر میشد های وب ارزونتره رو بهم زده!! و حتی با روشهای درست الان شاتل در زمبنه حجم هم از های وب ارزونتره!!
اخرین اقدام شاتل هم فروش 100 گیگ ترافیک سه ماهه به قیمت 50 هزار تومنه!!
حالا برید با یه هدیه 1 گیگی برای المپیک غش و ضعف کنید و پول تو جیب این های وب نوکیسه بریزید!! فشفشه های های وب دیگه مفتشون گرونه با این کیفیت و اجبار کاربر به طرح سه ماهه (چون نیترو حذفیده)
آره شاتل با این حرکتش همه شرکت های دیگه رو کیش و مات کرد!!!:n02:نقل قول:
الان شاتل انواع و اقسام طرح ها (محدود- نامحدود- شبانه رایگان- حجم ارزون) برای مشترکین با سلیقه های مختلف (کم مصرف و پرمصرف) داره
تو این طرح 100 گیگ 100 روزه شاتل که گیگی 545 تومن درمیاد که از اون فشفشه مزخرف 1 روز 4 گیگ باقیمت 2200 های وب ارزون تر درمیاد و 100 روز هم هست (های وب اون 50 گیگش هم اگه دوتا بخری میشه 100 گیگ واسه 60 روز 60 تومن الان شاتل داره 100 گیگ واسه 100 روز میده 50 تومن!!)
تازه شاتل 50 گیگ بدون محدودیت زمانی مصرف رو هم 50 هزار تومن میفروشه که واسه مشترکین کم مصرف که قراردادشون بلندمدته واقعا عالی حساب میشه
شبانه رایگانش هم که سر جاشه
و...
با وجود کیفیت نسبتا خوب پارس آنلاین (نسبت به بای وب که واقعا محشره) با این طرح هایی که شاتل واسه خرید حجم گذاشته الان واقعا ناراحتم که رفتم پارس آنلاین (البته شاتل تو مرکز ما پورت نداشت و هنوز هم پورت اضافه نکرده و منم دیگه تحمل بای وب و قطعی و ... اش رو نداشتم این شد که رفتم پارس) الان پارس و بای وب و آسیاتر باید برن کاسه و کوزه شون رو جمع کنن با این طرح ها و کیفیتی که شاتل داره به نظرم الان اگر کسی پورت خالی شاتل تو مرکز باشه و بمونه این شرکت های دیگه واقعا اشتباه و خسارت محض کرده (هم ضرر مالی میکنه و هم فقط اعصاب خوردیش واسش میمونه (به فرض که شاتل این طرح هاش رو هم بعدا برداره باز به خاطر کیفیت خوبی که داره میارزه که وایستی))
شما سرویستون چیه ؟ و سرعت دانلودتون در حالت عادی چند کیلوبایته ؟ همین طور باز شدن پیج و همچنین موارد داخل تلگرام مثل دانلود ویدئو هاش . کلا راضی هستین از سرعت باز شدن پیج ها چه داخلی چه خارجی ؟ اگر امتحان کردین بگین، ممنوننقل قول:
این 100 گیگ ک میگین دقیقا کجای سایته من چیزی ندیدم؟؟؟نقل قول:
میشه بگی چطور ب فروش میرسه باید سرویس داشته باشی که روش فعال کنی یا نه همین طوری میشه خرید؟