این 195 کارش تقریبا درسته ها
من پریشب شکایت ثبت کردم یه روز بعدش زنگ زدن بهم که راضی هستی ازشون یا نه
فکر کنم اگه همه شکایت و ثبت کنید نتیجه میده
Printable View
این 195 کارش تقریبا درسته ها
من پریشب شکایت ثبت کردم یه روز بعدش زنگ زدن بهم که راضی هستی ازشون یا نه
فکر کنم اگه همه شکایت و ثبت کنید نتیجه میده
بله منم قبلا شکایت کرده بودم تو سایت حقو به مخابرات دادن ولی یه نفر باهام تماس گرفت 2بار از تهران گفت راضی هستید؟نقل قول:
ولی نمیدونم چرا تو سایت حقو به مخابرات دادن در صورتی که مشکلو سریع 1روز بعد از ثبت شکایت حل کردن:n13:
فکر کنم دارن به گزینه های روی میزشون فکر می کنن! و احتمالا قراره فردا چند تا دکمه و آپشن! و گزینه ی جدید توی کنترل پنل هامون ببینیم!نقل قول:
منتظر باشیم؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خودتی
نقل قول:این خطای سرور هست و با تغییر dns هم رفع نمیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم درخواست جمع اوری دادم بعد از 8 سال :n09:
از پشتیبانی زنگ زدن میگفت من درخواستتون رو انجام میدم ولی بقیه شرکت ها هم همینطورن :n02:
سه اپراتور بزرگ اینترنتی در کشور شکل میگیرند
همشهری آنلاین:
میزگرد بررسی اصول حاکم بر مجوزدهی خدمات اینترنتی با حضور نمایندگانی از دولت و بخش خصوصی برگزار شد.
بخشی از این میزگرد به موضوع پیشنویس طرح ساماندهی شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی که اخیراً از سوی سازمان تنظیم مقررات ارائه شده است، اختصاص یافت و در آن تأکید شد که برخی شرایط مطرح شده در این پیشنویس از جمله منوط شدن بحث تمدید مجوز شرکتهای PAP منوط به دارا بودن 200 هزار پورت تا تاریخ 31 تیرماه 93 عادلانه نیست و تعیین تاریخ باید به تاریخی در آینده موکول شود.
در این میزگرد، معاون بررسیهای فنی و اقتصادی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص شرایط در نظر گرفته شده برای تمدید پروانه PAPها گفت: درباره شرط داشتن حداقل 200 هزار پورت فعال ADSLو20 لینک STM1باید بگویم این شروط، ملاکهایی برای ارزیابی عملکرد شرکتها تا تاریخ 31/4/93 است
این خبرو الان توی نت خوندم تازه متوجه شدم چرا صبانت شبانه رایگان میداده اگه 200هزار تا پورتو پرنکنن جزو اپراتورهای بزرگ کشور محسوب نمیشن انوقته که پروانه کاریشون تمدید نمیشه شبانه رو کشیدن وسط تا مشتری جلب بشه که خدایشم جذب مشتری کرد الانم که خرش از پل گذشته دیگه مشتری کیلو چنده به وزیرهم ایمیل دادم جواب دادن نمی تونن کاری بکنن گفتن طرح تشویقیه الا اخر.... با مدیر صبانت مشهد هم تماس گرفتم گفتن این طرح رو بعید می دونم بردارن یه دوستی دارم توی مخابرات گفت این طرح همه جا اعمال شده یعنی تمام شرکتای اینترنتی این وسط فقط کلاه گشاد سرمن رفت که سرویس 2مگ رو خریدم به هوای شبانه الانم که 1ماه گذشته 5ماه دیگه از سرویسم مونده:n03:
پس قضیه از این قرار بودنقل قول:
خداییش 12 مگابیت و دانلود شبانه 15 گیگ واقعا عجیب بود
من درست از سال 84 تا 8 روز قبل صبانتی بودم که 8 روزه درخواست جمع آوری دادم که تقریبا فکر کنم صبح روزی هست که دیدم 250 مگا از شب تا صبح دانلود کرده و زنگ زدم پشتیبانی گفتم شبکه شب مشکل داشت که تایید کردند که به خاطر سیاست جدید هستش ! که بلافاصله درخواست جمع آوری دادم و به اون یکی خط تلفنم مخابرات بستم ( 24 ساعت هم نکشید اینترنت را به خطم بستند !!!!! ) چون می دونستم جمع آوری را کش می دهند :n21: 1 ساعت قبل دیدم جمع آوری نکردند رفتم مخابرات گفتم می خواهم نامحدود 512 ببندم فقط این صبانت جمع آوری نمی کنه :n02: از اونجا زنگ زدن صبانت 2-3 تا فش دادند و بلاخره تو لیست جمع آوری ارسال کردند و مخابرات هم گفت ماکس تا 72 ساعت جمع می شه :n02:
تکلیف این موضوع کی مشخص میشه؟!من میخواستم از صبانت برم یک شرکت دیگه! با این خبر یعنی باید دست نگه دارم!؟نقل قول: