دوستان یه سوالی داشتم .من درخواست سرویس256 2gاشتراک 6ماهه دادم.میخام بدونم اگه من 2گیگویک ماه استفاده نکنم منتقل میشه به ماه بعد یا نه؟؟
Printable View
دوستان یه سوالی داشتم .من درخواست سرویس256 2gاشتراک 6ماهه دادم.میخام بدونم اگه من 2گیگویک ماه استفاده نکنم منتقل میشه به ماه بعد یا نه؟؟
وضعیت انقدرها م بد نیست چون پارس انلاین نسبت به اون سرعتی که تو قرارداد تنظیم شده داره بیشتر میرسونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط گیگ های خریداری شده و گیگ های هدیه و گیگ های بستانکاری از دوره قبل به دوره جدید انتقال پیدا میکنه :20:نقل قول:
کلا 12گیگ واسه 6ماه دارید، هر طور که بخواید میتونید استفاده کنید، تقسیم ماهانه نشده، کلا واسه 6ماه این حجم رو دارید و بعد از اتمام 6ماه حجمی باقی مونده باشه به دوره ی بعد منتقل نمیشه.نقل قول:
من با پشتبانی پارس مشکلی نداشتم . یعنی خوش برخورد نیستن ولی کار آدم رو راه میندازن فقط یکی به اسم اسدی غروب ها مشغول پاسخگویی هستش مثل سگ پاچه میگیره !! :31: میخوام تو انتقادات سایت بنویسم بفرستم از هیچی بهتره !!! بعضی هاشون طوری صحبت میکنند انگار ارث باباشون رو ازمون طلب دارن . :19:نقل قول:
دوستان اپلودتون رو اندازه بگیرید پارس بیشتر حساب میکنه من تماس گرفتم گفتند ویروس دارم و چنین مشکلی گزارش نشده!
من چند انتی ویروس گارد روشن خاموش دارم چندین انتی تروجان و فایروال معتبر
البته نمیدونم چه ربطی داره چون من میخوام همونقدری که برنامه ها حساب میکنند حساب بشه من وقتی 25 مگ اپلود دارم و وقتی 25 مگ رو میزنه 35 مگ این چه ربطی به ویروس داره اخه چقدر اینا بیسواد و نفهمن
اپلود رو با همین مانیتور وضعیت اینترنتی که کنار ساعت ویندوز هست هم میتونید چک کنید
خلاصه دارند از طریق اپلود بدجوری دزدی میکنند
-نکته:
من میدونم برای هر مقدار دانلودی یک مقدار اپلود محاسبه میشه
میدونم که اپلود فقط به اپلود فایل ها گفته نمیشه
داداش زیاد سرتو درد نیار
منم همین مشکلو دارم
سرعتم هم کمه
ppoe هم بذاری چون مستقیم وصلی بازک کیلو بایتی کیلوبایتی حجم کممیشه
در کل
دیگه نمیخوام خودمو عذاب بدم
واگذار کردم به خدا
خیرنقل قول:
مشکل افت سرعت نداشتم. البته دیروز چند ساعت کلا قطع بود تماس گرفتم ، گفتن مشکل مربوط به تمام یوزرهای اون مرکزه که بزودی رفع میشه.
الانم مثل همیشست.
سلام
پارس آنلاین 1 گیگ از حجمم کم کرده؟شماره تماسی برای پیگیری دارید؟(پشتیبانی شهرمون پیگیری نمیکنه)
یعنی یک مگ ثبت نام کردم فقط 680 مگابایت تونست دانلود کنه اخه اینم شد سرویس توی شاتل که بودم با 128 شبی راحت 400 مگ رو میداد الان که یک مگ گرفتم فقط 680 مگابایت دوستان این ترفند شبانه چطوریه از کجا باید بفهم که ساعت پارس انلاین با ساعت سیستمم یکی است کلانه یکی برام توضییح دقیق بده چی کار کنم
بعد توی پارس انلاین لینک از مدیافایر سرعتش بیشتره یا از لینک مستقیم کدامش بهتره اخه من 3 روزه اومدم وی پارس انلاین