من سرویس Art 1 شاتل را استفاده میکنم ، اگر بخوام به ECO512 تبدیل کنم قبول میکنند ؟ یا باز همان سناریوی بالاتر از 128 فقط به اشخاص حقوقی و ..... را راه میندازند ؟
Printable View
من سرویس Art 1 شاتل را استفاده میکنم ، اگر بخوام به ECO512 تبدیل کنم قبول میکنند ؟ یا باز همان سناریوی بالاتر از 128 فقط به اشخاص حقوقی و ..... را راه میندازند ؟
باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی!نقل قول:
نمیدونم این مسخره بازی اگر از مخابرات هست چرا اینطوری؟
با اینکه من دیشب 1300 مگابایت دانلود کردم و اگر باز هم لینک میبود باز هم دانلود میشد و فکر کنم تا 3 گیگ شاید جا داشت. صبح ساعت 6 که بلند شدم دیدم دانلودم تموم شده و خواستم چند تا لینک جدید بیابم که بذارم دانلود شه (حالا کاش لینک گیر بیاد الان چند ماهه کسی آپلود نمیکنه.) لینک که دادم دیدم سرعت پایینه و با 20 دانلود میکنه. خلاصه گذاشتم بره تا 3 دقیقه به 7 حواسم بود و چک کردم دیدم سرعت هنوز همون 20 هست. خلاصه یه وقت فراموش کردم که کنسل کنم چون ساعت داشت 7 میشد وقتی یادم اومد رفتم که کنسل کنم دیدم داره با سرعت نور دانلود میکنه و 35 مگابایت رو در عرض 2 دقیقه دانلود کرد. نامرد.
ساعت 10.54 صبح سه شنبه
یاهو را خدا ازاد کرد
فم
یاهو میل هم باز شد بعد دو روز
من که Gmail و Yahoo mail ام کار میکرد تا حالا
الان Messenger باز شده و youtube هم درست شده و میشه راحت با idm ازش دانلود کرد
اما با این جو سنگین و فجیع و احتمال رخ داد قریب الوقوعی سهمگین , بعید میدونم زیاد این وضع دوام بیاره
نقل قول:خدمت آقای ALI9095 عرض کنم که الکی دلتون رو خوش نکنید که 2 مگ رو فقط برا مشهد بستن . البته اگه مشهد باشین که خوش بحالتون :21: (اسم تهران بد در رفته !:31:)نقل قول:
من که یک قند شکن دارم باهاش جی میل رو یاهو رو باز میکردم تو شبای گدشته.
هنوز 128 با سرعت بالا دانلود میکنه یا برگشته سرجاش؟ یادمه با 64 و بالاتر دانلود میکرد.
.........................................نقل قول:
از شرکت گذرگاه توی شهر خودمون در اراک گرفتم ماهی 25 تومن می دم برای اینترنت 128 نامحدود( البته یه آشنا پیدا کردم وگرنه قیمت اصلیش بالای 47 تومن بود )
اصلا شاتل خوبه؟