تست کن ببین وقتی با Wifi خودت وصل میشی اصلا اینترنت وصل میشه یا نه (بدون اینکه چیز پی ان را کانکت کنی)نقل قول:
Printable View
تست کن ببین وقتی با Wifi خودت وصل میشی اصلا اینترنت وصل میشه یا نه (بدون اینکه چیز پی ان را کانکت کنی)نقل قول:
سلام مودم من linksys wag120n هستش
میخوام وایرلسش رو غیر فعال کنم
چون فکر میکنم وایرلسمو -- کردن وسرعتش خیلی پایین اومده
لطفا اساتید کمک کنن
تو تنظیمات مودم برو تو قسمت Wireless و بعد Basic Wireless Settings و Wireless Configuration را بذار روی حالت Manual و Network Mode را بذار رو Disable و بعد Save setting را بزن.همیننقل قول:
ممنوننقل قول:
در ضمن می خواستم بدونم چطوری میشه وقتی کسی سرچ کنه وایرلس مودمو پیدا نکنه ولی خودم بتونم
اصلا چنین امکانی هست؟
شما اگه تو همون پنجره Basic Wireless قسمت SSID Broadcast را Disable کن با این کار خودتم دیگه نمیتونی پیداش کنی
ولی با دونستن SSID میتونی به صورت دستی اونا ADD کنی.
سلام.یدونه مودم زایکسل دارم که مال 2.3ساله پیشه.روحالت بریج مشکل نداره ولی رواتومات بعداز7دقیقه کانکت میشه که قبلااینطورنبود.رسیتشم کردم بازنشد.مدلشp660ru t1.v2است.تنظیم خاصی بایدبکنم یاکلامشکل داره؟
ممنون
سلام
کسی اینجا مودم TP-LINK 8616 داره ؟
آیا این مودم حالت PPPOE داره یا نه ؟
من شنیدم فقط حالت Bridge داره!
سلام.یک مودم میخوام که 4پورت لن داشته باشه واینکه تا60تومن چیزخوبی گیرم میاد؟
سلام خواهشا کمک کنید
من بعد از اینکه ادرس مک رو عوض کردم دیگه نتونستم به اینترنت دسترسی داشته باشم قبلش مشخصات مک قبلی رو یاداشت کردم دوباره تنظیماتو به حالت قبل درآوردم اما اینبار دیگه مودم در حالت pppoe وصل نمیشه چند بار هم ریست کردم ودوباره کانفیکت کردم در حالت بریج هم حتما باید با کابل باشه که وصل بشه و از طریق وایرس لب تاب کانکت میشه اما وصل نمیشه درواقع لب تاب به وایرس وصل میشه ولی وقتی اکانت بریج رو میزنم که اینترنت برقرار شه وصل نمیشه ویا ارور 691 رو میده یا 651 که وقتی کابل رو مستقیم به لب تاب وصل می کنم وصل میشه چیکار کنم؟
این ارور رو میده Error 651: The modem (or other connecting device) has reported an error
و گاها ارور 691 ولی یوزر و پسوورد رو صحیح وارد می کنم
tp link TD-W8901G
درضمن دوستان عزیز
بعد از اینکه توسط cd مربوط به خود مودم اقدام به راه اندازی مودم می کنم در هنگام انتخاب حالت pppoe در اخرین مرحله و آخرین گزینه ارور 020 رو نمایش می ده نمی دونم چیه توسط 192.168.1.1 هم حالت pppoe انتخاب میشه اما چراغ internet روشن نمیشه؟؟؟
( دو روز قبل همه چیز درست بود و هردو حالت بریج و pppoe کار می کردن)
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]