با عرض سلامنقل قول:
اگه بیشتر کیفیت مد نظرتون هست co609 با قیمت 455 تومن رو انتخاب بفرمائید ولی اگه بیس و کوبش میخواهید 1073 بردارید
موفق باشید
با عرض سلامنقل قول:
اگه بیشتر کیفیت مد نظرتون هست co609 با قیمت 455 تومن رو انتخاب بفرمائید ولی اگه بیس و کوبش میخواهید 1073 بردارید
موفق باشید
سلامنقل قول:
تو pmی که ارسال کرده بودید توضیح دادم خدمتتون
به به آقا مجتبی گل .کم پیدائی عزیز.شما مراحمید:n12:نقل قول:
مجتبی جان امیر خان و علی جان پیشنهاد دادن.به MC609 هم میتونی فکر کنی.110 وات و 3 اهمی هست.365 تومن.
کراس آمپ رو رو حالت فلت بزار یه تست کن ببین فرکانس پائین بهتر نمیشه؟یا HPF رو بیار روی حد اقل.هر دو حالت رو تست کن.
محمد جان مبارکت باشه.اینا سریه قدیمن و دیگه نیستن. سری جدیداش شنیدم گیجی شدن مثل اینها نیستن که پیچی باشن و شما بتونی کابل شو بزنی و چنتا کیابل رو بهش متصل کنی.من مدل 201D دارم.نقل قول:
ســــــــــــلام خدمت دوستای سیستم باز :n11:
داش حمید حالش خوبه؟ :n01:
چندتا سوال:
1) با 500 میشه یه ساب و آمپ بست؟
نه چیز تاپ نه خیلی پایین.یه چیز متوسط در حد بیس نرم و ادامه دار.نه اینکه خشک و فقط کوبنده و همراه سردرد باشه !
2) RS12 چنده؟با چه آمپی درایو میشه؟
3) فرق سری های RS و M از ساب های گلادن چیه؟
4) RS08 یا 10 چنده؟ میشه رو طاقچه بست؟ از لحاظ طراحی میگم که واسه باکس طراحی شدن.رو طاقچه صداشون خراب میشه؟
ساب رو طاقچه مد نظرمه.(ماشن سمند دوگانه)
کلا یه ساب و آمپ کیفیتی با قیمت مناسب معرفی کنید همراه با قیمتاش.
چیز خفنی نمیخوام چون بودجه م قد نمیده :n03:
هدیونیت 7016
مرسی،اره همینه فقط پسوند s داره.هشتاد تومن خریدمش،فقط یه سوال داشتم،این که میگن یه باند امپ میخوره یکی نه رو چه ملاکی میگن؟ اخه یه جا دیدم یه باند 80 rms داشت گفتن امپ میخوره یه جا دیگه یه مدل دیگه دقیقا همون هشتاد وات rms رو داشت ولی گفتن امپ خور نیست،مگه رو rms نمیسنجند؟ یا ملاک پیک هست؟ در کل برای این باند امپ بزارم حجم صدا خیلی فرق میکنه یا نه ؟نقل قول:
Sent from my LG-P700 using Tapatalk
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
ماشینم یه سری خرج افتاد که کلا اون سیستم خوب رو فعلا کنسل کرد
الان بخوام با 700.800 یه سیستم خوب ببندم میشه؟ فقط بخش+اسپیکر+امپ(اگه لازم باشه)
هد رو دیدم U546 رو حمیدجان و دوستان پیشنهاد میکنن(چیزی بهتر هست؟ مثلا 3650 پایونیر ,.(
حالا برای اسپیکر چی پیشنهاد میکنید(خودم تعرفیف HCX ECX 690 , MTX693 رو شنیدم از 718 هم میترسم خیلی جیغ باشه (یه سری از دوستان هم 6975V2 رو میگن)
میخوام صدا تا جایی که میشه کیفیتی و قدرتی باهم باشه(شرمنده میدونم بودجه خیلی کمه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از وقتی که گذاشتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گل و عزیز؛
می خواستم نظرتون رو در باره سیستم زیر بدونم آیا کم و کسری داره(استیج جلو بطور کلی تعطیل):
پخش p80
باند کاپا693.9i
ساب rs12 free ir
آمپ 9604 پایونیر
ممنون میشم نظر بدین :n16::n12:
تیوتر خوب تا 120هزار تومان چی بخرم که اصل باشه؟
سلامو ارادتتنقل قول:
ملاک همون rms و peak هست،این موضوع که می فرمائید بیشتر در مورد محصولات چینی و یا بی کیفیت که تحمل جریان های آمپ رو ندارن، در غیر اینصورت هر دیوایسی متناسب با قدرتش میتونه از آمپ تعذیه کنه، اگه توجه کنید هنوز آمپ هایی هست که در مقاومت 4 اهم 40 وات قدرت دارن. شما اگه از آمپ برای اون کواک استفاده کنید شفافیت و وضوح صدا رو در صداهای بالا هم دارید و دیستورت و تداخل فرکانس از بین میره.
کواک های مد نظرت خوبن،البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفتاد واته، آمپ 5500 پایونیر با hcx 690 هرتز قدرت بیشتری دارهنقل قول:
سورت جالبه بنظرم ، خوبه، کدوم قطعه ها رو داری؟نقل قول:
هرتز، ارتکوئیکنقل قول:
سلام خدمت دوستان ، طی میلی که برای سایت رسمی پایونیر استرالیا ،برای پیگیری تشابه خصوصیات دو آمپ 9604 و 8604 ارسال کردم، مشخصات آمپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این سایت اصلاح شد.
سپاس از حمید عزیز بخاطر دقت نظرش:33:. به افتخار انجمن فعال خودمون بزن دست خوشگله رووو :7:
محتوای مخفی: Mail Details
با سلام و ضمن تشکر از پاسخگویی
بنده بین پخش 2650 و 3650 موندم که کدوم رو بگیرم و ایا اختلاف زیادی بین این دو مدل هست؟
برای باند ها یک جفت 6975v2 میخوام بخرم و یک امپیلی سیرا sr 300.2 خودم دارم - ایا این نوع امپ برای 6975v2 مناسبه؟ اگه مناسبه کدوم پخش بهتره؟:n16: