به نظر شما d3200 بهتره یا d5100 ?
به نظر شما d3200 بهتره یا d5100 ?
D5100 بهتره یه کلاس هم بالاترهنقل قول:
درورد بر شما عزیزان.
من قصد خرید یک دوربین تا حدود1 یا 2ماه دیگه دارم.میخواستم راهنمایی کنید چی بخرم. بودجه بین 700 تا 850 تومان
میخوام عکاسیرو شروع کنم و کم کم دیدم باز بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من معماری میخونم و در آینده درسی مربوط به عکاسی داریم و برام خیلی مهمه قبل از اون بتونم عکاسیو تا یه حد قابل قبول درک کنم و آشنا بشم باش.دوربینیو معرفی کنید ک من بتونم تا 2سال ازش استفاده کنم و قابلیت اینو داشته باشه ک براش لنز بگیرم و بیشترو بیشتر ازش استفاده کنم(1چیز آخر عاقبتی با توجه به اینکه دانشجو هستم :D )
راستی من عاشق تکنیک HDR هستم. لطفا دوستان یکمم واسم توضیح بدن این تکنیک و روش استفادشو. فقط در راهنماییتون اینو مد نظر بگیرید!!
نظرتونم راجب این دوربین بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاسگذارم
متاسفانه بودجه کمه باید به فکر کامپکت یا سوپرزوم باشید که قابلیت تعویض لنز نداردنقل قول:
XE-1 دوربین خوبی هست اما قیمت بدنه آن فقط 999 دلار ناقابل هست اگر به بازار بیاد حدودا 3000 تومن خواهد بود و قیمتش با لنز 55-18 حدود 1400 دلار است که قیمت بدنه دوربین 7D کنون است!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من شنیدم قیمتا داره میاد پایین کم کم. اما من میتونم بودجمو برسونم به نزدیک 3 تومان!!فقط میخوام بدونم این دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش 3 تومن داره؟ یعنی میتونم تا 3 سال بعد از خریدش براش لنز بگیرم و ازش استفاده کنم؟اینم در نظر بگیرید ک من دانشجوی معماری هستم و درس عکاسی دارم وعکاسیو باید بصورت تقریبا خوبی یاد بگیرم و ازش استفاده کنم و همینطور اینکه بدنه این دوربین نسبت به بقیه بسیار جمو جور تر هستش!! کلا ب نظرتون دربارش چیه؟
راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجبFujifilm FinePix X10 هم بدید!!
سپاسگذارم
دوست عزیز چه اصراری رو این دوربین دارید؟؟ مثلا میتونید به canon 600d یا 550 و یا nikon d5100 فکر کنیدنقل قول:
nikon 5100 بسیار برای کار شما مناسب هستش
Nikon D5100
Kit 18-55
1850000 تومان
حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 16.2 مگاپیکسل - اندازه 15.6 × 23.6 میلیمتر
Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 18-55 VR میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 3 برابر
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 تا 6400 و در حالت تقویت شده 12800 و 25600 - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 12 متر (At ISO 100) - با قابلیت نصب فلاش خارجی (Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 921,000 پیکسل - Live View
hdr یک تکنیک هست و به دوربنی ربطی نداره.شما با دوربینی که کیفیت خوبی داره چند شات با تنظیمات نور مختلف میگیرید و توسط نرم افزار اونارو ترکیب میکنید و یه عکس عالی خروی میگیرید:نقل قول:
راستی من عاشق تکنیک HDR هستم. لطفا دوستان یکمم واسم توضیح بدن این تکنیک و روش استفادشو. فقط در راهنماییتون اینو مد نظر بگیرید!!
خیلی ممنونم دوست عزیز چشم من این مدل رو هم حتما مد نظر قرار میدم.نقل قول:
راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجبFujifilm FinePix X10 هم بدید!!
سپاسگذارم
خیلی ممنونم دوست عزیز چشم من این مدل رو هم حتما مد نظر قرار میدم.نقل قول:
آخه بدنه ی فوچی چمو چورتر هست و راحت تره حمل و استفاده ازش.
راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجبFujifilm FinePix X10 و Fujifilm FinePix HS30EXR هم بدید!!
سپاسگذارم
x10 دوربین با کیفیت هم از نظر عکاسی و هم از نظر ساخت هستش با عمق دید وسیع ولی امکان تعویض لنز نداره و در رده ی دوربین های کامپکت هستنقل قول:
HS30EXR هم کامپکت نیمه حرفه ای هست که کیفیتش به مراتب از x10 پایین تره