مگه J-Pal هم داریم :18:نقل قول:
J-Ntsc داریم که میشه ان تی اس سی ژاپن .
البته پال 60 هرتزی هم داریم که با NTSC تقریبا یکی هست . شاید منظور اون باشه .
مگه J-Pal هم داریم :18:نقل قول:
J-Ntsc داریم که میشه ان تی اس سی ژاپن .
البته پال 60 هرتزی هم داریم که با NTSC تقریبا یکی هست . شاید منظور اون باشه .
کدام از این سایت ها برای تشخیص بهترن های بازی های xbox360 را معرفی میکنید. چون هر کدام یک نمره یی دادن !!!
کد:www.gamespot.com
غیره..........کد:www.ign.com
برای بازی forza3 میشه دیسک 1 گذاشت تو درایو و دیسک دوم ریخت تو فلش 4GB یا نه . دیسک دوم چند تا sizeجا میگیره ؟
1.نه دوست عزیز 3 چراغ دیگه نداره.نقل قول:
ایا در مدلهای 2009 با jasper مشکل 3 چراغه شدن وجود دارد یا خیر ایا این مشکل در مدلهای 2009 برطرف شده است یا خیر
2. اگر نرم افزار LTروی کنسول نصب باشد امکان بن شدن وجود دارد یا خیر
3. ایا در بازار مدلهای 2010 هم وجود دارد یا خیر
2.lt فقط کافی نیست . بایذ بازی هاتون استیلت پچ هم باشه .
3. نه نیست ولی اگه هم باشه هیچ گونه فرقی نداره با مدل های.
سلام بروبچ فعال < خوبین ؟ چه خبر ؟؟
میخوام کارت لایو 3 ماهه uk بگیرم هیچ جا نداره ! nextgen اگه هم داشته باشه نمیگیرم ازش ! جای رو نمیشناسین داشته باشه ؟
سلام بچه ها . من دیروز کنسول خریدم فقط 2 تا سوال :
1 - من کنسول رو افقی بزارم بهتره یا عمودی ؟ اگه افقی بزارم باید زیرش قاب کاست نوار بزارم ؟
2- 3 تا بازی گرفتم یکیش فرزا 3 بود که دیسکتش نقره ای بود ! من هم شنیده بودم این نقره ای ها زیاد خوب نیست / گذاشتم نصب کنه تا 49% میره بعدش ارور Clean disk میده! ولی اون دیسکت بنفش ها رو راحت نصب میکنه! می خوام بدونم مشکل از کجاست
سلامنقل قول:
1. با توجه به اينكه كنسول شما الايت هست، شما عمودي بزار و بازي ها رو روي هارد نصب كن و كنسول رو در جاي مناسب قرار بده كه از لحاظ تهويه مشكلي براش پيش نياد.
2. فكر كنم اون ديسك نقره اي PLAY BOX هست، ديگه از اين ديسك ها تو كنسول نزار كه به شدت براي كنسول مضر هستش! از ديسك هاي وربايتم يا ridata استفاده كن و بازي ها رو روي كنسول نصب كن،
يادم رفت روي كنسول شما LT 1.1 نصب هست؟
ممنون که جواب دادید :11:اره LT1.1 همونجا نصب کرد روش - بعد اگه عمودی بزارم دیگه نمی خواد چیزی زیرش بزارم؟؟نقل قول:
و یه سوال که الان پیش اومد . این دیسک های Play BOx قضیه اش چیه ؟ نمی دونستم آخه ! آها راستی dvdیش از این شرکتی ها هم بود اتفاقا!
....باید از کجا فهمید تلویزیون چیه؟ pal,ntc یا ... ؟؟؟نقل قول:
باید تلویزیون و سی دی و کنسول یک سیستم داشته باشند.
مثلا تلویزیون های سونی براویا و پارس گروندیگ سیستمشون چیه؟
توی تنظیمات تلویزیون نوشته.... تلویزیون های ساخت آمریکا اکثرا ntsc هستند... و تلویزیون های جدید هر دو را ساپورت میکنند.نقل قول:
تو تنظیمات خود تلویزیون که هر چی گشتم چیزی نبود ... ولی یه چیزی ... تلویزیونه فارسی هم داره ... منظورم اینه که ... pal رو ساپورت میکنه دیگه؟:31:نقل قول:
تو دفتر چش یه جاش نوشته
..., Colour system : Auto,PAL,SECAM,NTC3.58,...