بیشتر جاهای رشت به جای این که ارتقا بدن تجهیزات رو سه تا آنتن مایکروویو به جهت مختلف وصل میکن میگن نسل سه شده.آخه کجا نسل سه هست آخه تک آنتن داره فقط نزدیک دکل.خودشونو مسخره میکنن نه مردم بیچاره رو.من از خود پیمانکار پرسیدم اینو بهم گفت
Printable View
بیشتر جاهای رشت به جای این که ارتقا بدن تجهیزات رو سه تا آنتن مایکروویو به جهت مختلف وصل میکن میگن نسل سه شده.آخه کجا نسل سه هست آخه تک آنتن داره فقط نزدیک دکل.خودشونو مسخره میکنن نه مردم بیچاره رو.من از خود پیمانکار پرسیدم اینو بهم گفت
نه برمیگردند. کمبود تجهیزات در تهران باعث شد شهرستان ها عقب بیافته.ولی تجهیزات جدیدی اخیرا در یافت کردند.نقل قول:
نه. دوست عزیز باید پنل و راک عوض بشود. نصب انتن ماکرویو هم کار سختی است. بقیه کارها اسان است.نقل قول:
آقا رضا این سایت رو میگم مشاهده میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس دومی تو خیابون شهید چمران هست
سلام اقا رضا تو اصفهان خیابان دشتستان 3جی ایرانسل خیلی ضعیفه یه سایت تو پارك زمانی هست كه هنوز تجهیز نشده كی تجهیز میشه
اولی همونی که میگم داخل دانشگاه مخابرات هست.بلوار مدرس ابتدای کوچه افضلی هست
بله دومی 4g است. پنل هواوی و rru هم rfs است.نقل قول:
چرا آنتن مایکروویو نصب میکنند چرا ارتقا نمیدن سوال من اینه
تا اخر تیر تجهیز میشود.نقل قول:
سلام اقا رضا مرسی از جوابتون انتن پارک امیر کبیر و هم پارلاق هر دوشون 4جی خواهد داشت یا فقط یکیش؟