ن نشون میده واسه ما مشکلی ندارهنقل قول:
Printable View
ن نشون میده واسه ما مشکلی ندارهنقل قول:
کش و هیستوری مرورگر رو پاک کنیدنقل قول:
افزونه دیتا سیور(مخصوصا نسخه گوگل) اگه دارید غیر فعال کنید
روی فایرفاکس هم تست کنید
کرمانشاهی هنوز؟نقل قول:
از کدوم شرکت گرفتی؟ راضی هستی؟ کدوم منطقه؟
به مناسبت « میلاد امام رضا (ع)»، مشترکین گرامی میتوانند با ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود از ابتدای روز یکشنبه، ۲۴ مردادماه تا پایان روز سه شنبه ۲۶ مرداد ماه، نسبت به دریافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدیه خود اقدام نمایند.
آقا قبلا یه قسمت خرید حجم بود اونجا بود الان اصلا خرید حجم نیستنقل قول:
پ ن: رفته تو قسمت اطلاعات اکانتینگ اونجا باقی مونده حجم رو زده
درود
برای دوستان فشفشه 1 گیگ 1 روزه برای دومین مدال طلا اومده ؟؟
سلامنقل قول:
برای من که دو ستاره هستم اومده
الان هفته رانزه ور نمیارن زنگ زدن تو خواب بودم درباره علت جمع اوری .... انتن نمیداد گفت برید یه جایی که انتن بده صداح واضح نیست با چشم خواب الود با پا رفتم رو لیوان .............:n30::n30:تا حد مرگ خون ریخنم اقا زوریه مگه نمیخوام وردارید خو یه هفته اس تا نقص عضو رفتم من اخ کف پام:n28:
سلام
از دوستانی که مشترک های وب هستند یه سوال دارم. طبق تجریه شما، استفاده ماهیانه از فشفشه ۵۰ گیگابایتی باعث نمیشه که به عنوان مشترک پر مصرف شناسایی بشی و سرعتت رو پایین بیارن؟ (شبیه به شاتل)
ممنون
عزیز نه اینا رو گذاشتن برا همون پرمصرفا دیگه محدود نمیشه البته من تا سال پیش داشتم و نمی دونم جدیدا میشه یا نه تو مرکز مخابراتی هجرت تا 800کیلوبایت هم داخلی هم خارجی به صورت ۳۲ کانکشن دانلود می کرد جدبدا نمی دونم چون ندارم.نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
خیر دوسته عزیز سرعت محدود نمیشهنقل قول: