دوستان من اگه نامحدود 512 رو بگیرم برای دانلود محدودمون میکنن ؟
مثل شرکتای دیگه مصرف منصفانه داره ؟
ممنون میشم جوتاب بدید ..
Printable View
دوستان من اگه نامحدود 512 رو بگیرم برای دانلود محدودمون میکنن ؟
مثل شرکتای دیگه مصرف منصفانه داره ؟
ممنون میشم جوتاب بدید ..
مسیر Cable&Wireless آلمان فیبر EPEGنقل قول:
دلتای آذربایجان هم پینگش خوبه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دادا یعنی چی که هزینه های حجم مصرفی رایگان در صورت حساب میاید ؟یعنی فقط مینویسن چقدر یا واقعا هزینه حجمی رو محاسبه میکنن ؟ این کجاش میشه رایگان پس ؟نقل قول:
چون سرعت واقعی میده هیچ محدودیتی نداره.نقل قول:
یعنی اگر سرویستون خراب شدا تا 20 30 روزی بیخیال سرویس باید بشین . بعد از یازده روز زنگ زده خونه نبودیم زنگ زدن گوشی انتن نداد یه اس ام اس زدن مشکل شما رفع شد میتونید استفاده کنید . اومدم میبینم تیکتی که سایت گذاشته بودن کردن (داير شده یا اتمام کار) . اومدم تست میکنم میبینم باز سرعتم روی همون 128 دوباره زنگ زدم به 2020 میگم باز سرعتم کم میگه باشه دوباره میبینم عین اون تیکت قبلی (تایید و اعلام تاریخ راه اندازي توسط مدیر مرکز تماس) گذاشتن که یعنی باز رفت تا 11 روز دیگه فکر کنم تا دوه سه ماه دیگه بتونن مشکل منو حل کنن . D-:
منظورتون از مصرف منصفانه رو متوجه نشدمنقل قول:
اما من توی این دو ماه اخر یه چیزی حدود 284 گیگ دانلود داشتم که اگه تقسیم بر 61 روز کنین میشه روزی حدود 4.6 گیگ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته روزی 5 گیگ هم میتونستم دانلود کنم اما این باقیماندش واسه وب گردی رفت :n13:
فکر نمیکنم محدود کنن
مگر این که روز ها از 24 ساعت بیشتر بشه و بیشتر از 5 گیگ در روز بشه دانلود کرد :n02: ( ینی میشه ؟ ایا؟:n04: ) اینطوری شاید محدودش کنن به روزی 10 گیگ :n24:
فکر میکنم منظورش اینه که واسه اون ملتی که سرویس محدود گرفتن و سیستم پرداختشون هم اخر ماه روی قبض هست (ظاهرا انگار سرویس محدود و سیستم پرداخت همزمان هم دارن) اگه دانلودی در ساعت های رایگان داشته باشن از حجمشون کم نمیشه و اگه حجم رو تموم کنن با ازای حجم استفاده شده روی قبضشون میادنقل قول:
البته چند تا از دوستان میگفتن ساعت های شبانه رو هم رایگان حساب نمیکنه :n24: نمیدونم والا :n13:
1-مخابرات تهران توی همه جای تهران پوشش داره دیگه ؟
2-من حکمت شعارم . یه وقت نگن پورت خالی نداریم ؟
3-برای ثبت نام باید به 2020 زنگ بزنم ؟
4-حضوری هم میشه ؟
5- نامحدود 512 ، 24 هزار تومن دیگه ماهیانه ؟
6- به صورت 3 ماه ، 3ماه نمیشه ثبت نام کرد ؟
منمون میشم یکی جواب بدید ؟
1- هر جا خط مخابرات باشه پوشش میدهنقل قول:
2- پورت خالی هم بستگی به منطقه داره چقدر مرکز مخابراتی تجهیزات داره و چقدر مشترکت داره
3 - 4 - اگر هم به 2020 زنگ بزنی برا ثبت نام برای تحویل مدارک باید حضوری هم بری ( در کل حضوری باید بری )
5-نامحدود 512 .. 24 تومنه با سرعت دانلود تقریبا 65
6 - اولش پولی نمیگیرن و هر 2 ماه پولش روی قبض میاد و تا زمانی که خودت انصراف ندی سرویس همینجوری فعاله نیازی به تمدید اینا نیست
دوستان آخر معلوم نشد چرا دیگه نا محدود 1 مگ و 2 مگ نمیدن؟
سلام خدمت دوستان عزیز ، آقا من بدون هیچ دردسری درخواست 1 مگ نامحدود دادم و شماره پیگیری بهم داد قبلش هم 512 داشتم (نامحدود). مشکل دوستان چیه که نمیتونن درخواست 1 مگ بدن؟؟؟؟؟