هر دو . منم سازنده فورت بودم:دینقل قول:
خيار فوندر فورت بود يا مشنگ؟؟!!
Printable View
هر دو . منم سازنده فورت بودم:دینقل قول:
خيار فوندر فورت بود يا مشنگ؟؟!!
هر دو شم :31: فاندر بود ولی خیار فاندر فورت هم بود الان دارند بهم التماس می کنند تا برم اونیکی شهر ها تا فورت را مثل خودمون هماهنگی کنم تا تموم بشه :18:نقل قول:
این را خوب اومدینقل قول:
ولی فقط ساختی بعدش بای بای گفتی :31: من ... در اومد تا بتونم همه را هماهنگی کنم 100 صفخه تلگرام به اینور اونور دادم تا به شهر افرادی بیارم تا بتونم آیتم ها را فراهم کنم :31:
... سانسور شده :31:
خب باشه!! اگه يكسري اتفاقات نيافتاده بود خيار و مشنگ كه دست من بودن هيچ(!!) يوزر اصليم هم فوندر سيلور بود!!نقل قول:
هر دو شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاندر بود ولی خیار فاندر فورت هم بود الان دارند بهم التماس می کنند تا برم اونیکی شهر ها تا فورت را مثل خودمون هماهنگی کنم تا تموم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه مشكلي داري مي تونم فوندرت كنم!! اگه ممد قبول كنه فوندر شماره يك!!! وگرنه فوندرت مي كنم توي پروفايل شهر مي نويسم ديپلمات شهر!! خوبه؟؟!!
مهم ساختشه:دینقل قول:
ولی فقط ساختی بعدش بای بای گفتی
من چهار ساعت ديگه از پاس اوت در ميام!! برنامه اي داريد بگيد!
من فقط می خواهم تلگراما بیاد به من :31: بقیه اش مهم نیست دیپلمات باشم یا رئیس جمهور و یا کارگر :31:نقل قول:
فقط قدرتش را داشته باشم تا اینوایت کنم و کلاسم داشته باشم
برام فرقی نمی کنه 1 باشم یا 2
:31: خوب برو یک چند تا هم بساز دیگه ولی انصافا ساختش مهمه یا بالا بردنش !!!!!نقل قول:
شماها تا من فاندر نبودم نتونسته بودید سیلور را کامل کنید از وقتی من فاندر شدم ریختم به جون جماعت :31: تا بیان به ساخت کمک کنند :5:
یکم نمک نشناس نباش :10::11::31:
فردا اینا مشنگم می یاد بزار اون بیاد خودش همه را مثل خیار سرویس می کنه :31::18:نقل قول:
سلام هادی جون کجایی بابا
راستی منم میخوام فاندر باشم (شوخی کردما)
بابا زشته !
این حرفا وصله هادی نمیشه !
من بشخصه بازی رو از ایشون یاد گرفتم و اعتراف میکنم پسر خیلی باحال با مرام و آقایی هستش .