خودم بیمه میکنم!(نمایندگی بیمه دارم):n02:نقل قول:
خودم بیمه میکنم!(نمایندگی بیمه دارم):n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
تمیزش با جعبه و متعلقات 600 می ارزه. البته این آمپ یکی از شاهاکارهای پایونیر بود تو طراحی و جزو معدود آمپلیفایرهای زمان خودش بود که روی 1 اهم استیبل بود. همچنین در حالت بریج غیر از مونو ،استریو هم میشد سیم کشی کرد.
به نظر من برای کاپا کمه.(110 واته یا 100 وات؟)همچنین برای RS12
تیوتر خوب خیلی کمه.از برند هرتز میتونید تهیه کنید.یا گرند زیرو.ارت کوئیک هم هست .نقل قول:
S20 های قدیمی که لوگوی پایونیرش فرق داشت اصلی بودن.این جدیدا رو نمیدونم واقعا ژاپنن یا چینی.چرا دروغ بگم.اینا اصلی هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران که پیدا میشه اگر خواستی بفرمائید براتون تهیه و ارسال کنم.نقل قول:
خیلی جالب بود.:n08:نقل قول:
سلام.نقل قول:
مگه بیشتر از معادل ۲ درصد از قیمت خودرو در بیمه بدنه و قسمت سرقت قطعات سیستم صوتی شامل پرداخت خسارت میشه؟
خوب ارزش قطعات رو خودم مشخص میکنم.نقل قول:
مثلا پخش رو با ارزش 600 تومن، رینگ و لاستیک رو با ارزش 2 میلیون و ...
دستگاه پخش جی وی سی من مدلشkd-r506 امروز سیستم بستم نویز دارم نصب کننده سیستم می گه دستگاه پخش من را 170 هزار تومان بر می داره ویه پایونر500هزار تومنی می ده نظرتون چییه؟
سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا" حمید خان گــُــل که ما همیشه مزاحمش میشیم :n12:
ایشالا که همتون خوب باشید
دوستان من چند وقت پیش یه سری لوازم داشتم و یه سری دیگه بهش اضافه کردم و حالا قصد تعویض و ارتقاء رو دارم
سیستمی که رو ماشین بستم:
پخش : 7016 کنوود
استیج جلو :165mx آدیو سیستم
استیج عقب : 6965 پایونیر
آمپ باند ها : JVC 8004
ساب : JBL GTO1202 D (توو باکس هستش)
آمپ ساب : بوشمن 1300 وات (بریج)
کابل و مخلفات هم ساند استریم هستش
ماشین هم پژو 405 هستش
حالا من به دو دلیل قصـــد عوض کردن باند هارو دارم
یکی اینکه حجم صدای زیادی نداره
و دوم اینکه وقتی برا مسافرت باکس رو برمیدارم کلا" بیس از بین میره!!!( بیس باند کمه)
باندی میخوام که هم حجم صدای زیاد و کیفیت و وضوح صدای خوبی داشته باشه و در موقع قطع کردن ساب حداقل یه کم بیس داشته باشه
شما چه پیشنهادی میدین برای باند؟(با توجه به آمپ 8004 که برای باندام دارم )
قیمتشم هرچی کمتر بهتر!
تا 400 تومن باشه بهتره ...!
پیــــــــــــشاپیش ممنون برای جواب هاتون :n16:
دادا برای دریافت خسارت اولا باید پنل پخش رو تحویل بده؟!!!ضمنا قطعات مصرفی بطور کلی شامل 50% فرانشیز میشن که توصیه نمیکم در بیمه بدنه قید شن ارزش نداره!:n15:با این حال وسایلت رو محکم بگیر که آقا دزده نبره اگه هم برد نوش جانش...:n06:نقل قول:
خازن سیستم که امروز اقا حمید زحمتشو کشیدند.
PIONEER DEH-X9550BT
Pioneer DEH-9450UB
کدوم بهتره برای سیتم جواب می ده ویا یه مدل دیگه معرفی کنید تا 550هزار تومان؟
سلام و ارادتنقل قول:
مطمئن هستید نویز از پخشه؟
قیمت آک این مدل رو نمی دونم ، اما اگه حوصلشو دارین و سالمه تو فروم ها و بطور مستقیم بهتر میتونید بفروشید
سیستمتون چیه؟ پخش پیشنهادی pioneer چیه؟
الان روی کانال کواک ها فیلتر دارید ؟نقل قول:
بهترین کواک رو هم بگیرید چون ساب دارید معمول اینکه با فیلتر یه مقدار بیس رو از کواک میگیرن و اجازه میدن در حد مید بیس تلاششو بکنه ، تا هم مید قوی داشته باشید هم تو صدای بالا دیستورت نداشته باشید،
از نظر منطقی توجیه نداره اما با شرایط شما 1073 میتونه خوب باشه اما هم بیشتر ار بودجه شماست هم تقریبا آکش دیگه نیست، بنظرم hcx 690 هرتز نزدیک ترین انتخاب یه بودجه و هدف شماست.
سیستم چیه؟نقل قول:
اگه تفکیک و امکانات حرفه ای میخواید 7056 كن وود