پکت لاست ۲۵%
پینگ داخلی بالای ۱۲۰ !!!!
Sent from my SM-G925I using Tapatalk
Printable View
پکت لاست ۲۵%
پینگ داخلی بالای ۱۲۰ !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه این
با ISP پینگم 320 شده . کسی همچین مشکلی داره؟
بله شدیدا مشکل دارم بقدری پکت لاست که یه دفعه سکته می کنه تو بازی قطع میشه کلا
ضمن اینکه شدیدا سرعت داخلی و خارجی کم شده
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
من 9 ماهی میشه خودم از شر (بای وب) حلاص کردم ولی مرتب میام تاپیکشو میخونم. تعجبم از دوستان هست که با وجود سرعت تک کانکشن حلزونی، پکت لاست، سرعت اینترنت خارج محدود، پینگ بسیار بالا و ... رو چه حسابی موندین (های وب)؟
شما کجا رفتی ؟نقل قول:
شبانه رایگان داره ؟
تعرفه سرویس هاش چطوره ؟
والا من تا همین ۲ هفته پیش ماهی ۴۰-۳۵ تومن میدادم هر ماه هم ۸۰ گیگ دانلود داشتم.نقل قول:
ولی دیگه با این تعرفه های جدیدشون ارزش نداره... حجمم تموم شه تخلیه میکنم
والا من رفتم شاتل. آره شبانه هم داره. بین 7 تا 12 گیگ میشه شبی گرفت. شاتل کلا گرونه سرویس هاش ولی میارزه چون پینگشم پایینه. قطعی نداره. ثبات داره.نقل قول:
در کل شاتل الان از همه بهتره.
والا عزیز منم های وب داشتم تا بهمن پارسال بعدش رفتم ایرانسل شبانه رایگان نداره ولی اعصاب خوردی دم به دقیقه پکت لاست و قطعی رو هم ندارهنقل قول:
اگر 10 درصد از مشتری های های وب یک ماه شارژ نکنن اینا آدم میشن سرویس درست میدن , من 8 مگ داشتم اون موقع دینامیت , یادم نمیاد سرعتم از 150 160 کیلوبایت بالاتر رفته بوده باشه بماند که همیشه چراغ لینک مودم میپرید و بعضی وقت ها هم یهو 6 ساعت 6 ساعت کلا قطع بود , مرکز تماس هم که ماشالله 2000 نفر همیشه تو صف باید 100 هزار تومن پول تلفن بدی تا نوبتت برسه
ههه . خیلی جالبه . راستش من هفته ای یک بار ای میلمو چک می کنم فقط . الان رفتم تو ای میلم . های وب ای میل زده واسم ( مال دیروزه این ای میل) :n21:
نقل به مضمون :
مشترک گرامی :
ضمن عذرخواهی بابت اختلالات دو هفته گذشته ، به اطلاع می رساند این اختلالات از حیطه کنتر های وب خارج بوده ؛ با این حال های وب خود را موظف به پیگیری و تلاش در جهت رفع هر چه سریع تر مشکلات موجود می داند. از همراهی و شکیبایی شما صمیمانه سپاس گزاریم. (پایان نقل قول )
وقاحت و بی شرمی و بی وجدانی هم حدی داره. باز خوبه ننوشتن مشکل از خط خودتون و مخابرات منطقه تون هست . همیشه وقتی زنگ می زدم اون شماره 4 رقمی مشتریان های وب ، وقتی ک دیگه راهی بلد نبود می گفت احتمالا یا مشکل از خطتون هست یا مخابرات منطقه تون .
جالبه تو این پیام یه ذره به منشا مشکل که از خودشونه اشاره نکردن .فقط گفتن سعی در حل مشکل داریم .
دیگه داخل پنل کاربری حجم باقیمونده نمیزنه ؟
Sent From My XPERIA M4