سلام کسی میدونه آسیاتک از این dsl-box ها طرحی که شبانه 880 گیگ داره هنوز میفروشه؟؟
Printable View
سلام کسی میدونه آسیاتک از این dsl-box ها طرحی که شبانه 880 گیگ داره هنوز میفروشه؟؟
داداش منم مثله شما کمپین 2 مگ تابستانه دارمنقل قول:
منم دنبالشو گرفتم
بالا خره به این نتیجه رسیدیم که خط های فیبر نوری نهایت تا 2 مگ ساپورت میکنه
و نهایاتا 1.5 مگ میتونیم دان کنیم
کاری هم نمیشه کرد
البته حرفش هست که میخوان سوپورت فیبر نوری رو تا 20 مگ افزایش بدن
این طرحهای کمپین سرعت شبانه اش چنده؟من الان طلایی دارم و شبانه روی2 مگ هست این کمپینها همبه 2 مگ میرسه؟
باسلام یکی از دوستان کمپین داره اولین ماه 5 گیگ را تمام کرده، بعد یک گیگ شارژ کرد مصرف نکرده بود تا ماه دوم الان دیروز ماه دوم شده 5 گیگ شارژ شده اما شش گیگ نشده انگار یک گیگ پریده!! الان ماه بعدی این 5 گیگ مصرف نشه ماه بعدی 5 گیگ هم میپره؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
اگه سرویس پیش پرداخت باشه حجم انتقال داده میشه به ماه بعد,اما اگه هر ماه پول سرویس میاد رو قبض حجم هر ماه رو باید تو همون ماه استفاده کرد.
سلام دوستان
واسه کسی اتفاق افتاده که حجم شارژش تموم شه اما سرویسش قطع نشه؟
من طرح بعثت دارم و اینطوری شده واسم حجمم تموم شده اما کماکان سرویس برقراره
خواستم بدونم یوقت اینا یجوری محاسبه نمیشه بعدا روی قبض بیاد یا ... ؟
سلام من طرحم 1mg کمپین تایستانس تقریبا 3 ماهی میشه این طرحو گرفتم از اول که گرفتم سرعت دانلودم 130kb بودش اما از امروز صبح سرعت دانلود شده 260 :):n13: :n13: جریان چیه ؟
کمپین سرعتش دو برابره مگه مشهد اینطوری نبوده؟نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز اینجا طرح 2مگ میگیری سرعتت دوبرابر نیست ولی پول 1مگ میدی.
الان من طرح یکساله 2مگ بگیرم سرعت دانلودم چند میشه؟ باید 256KB باشه. دانلود شبانش چطوریه؟ میانگین شبی چقدر میشه گرفت؟
الان زنگ زدم 2020 برای طرح های 1 سالشون. گفت 2MB با مودم 36GB سالی و بدون مودم 60GB. قیمتش هم 180 هزار تومننقل قول:
گفت سرعت های 5 مگ و 10 مگ هم دارن ولی دانلود شبانه نداره!