والا من 2 3 تا ادلیست ترکیه دارم خیلی ادعاشون میشه که ترکیه از همه جا قوی تره
الان پاکشون می کنم :)
Printable View
والا من 2 3 تا ادلیست ترکیه دارم خیلی ادعاشون میشه که ترکیه از همه جا قوی تره
الان پاکشون می کنم :)
دوستان از وقتی که patcher و client عوض شده من هر بار می خوام لول رو باز کنم باید دوبار open کنم :n13: بار اول نمیاد اما بار دوم که open میکنم میاد،همه اینطوری هستن یا من فقط اینطوری ام ؟
----------
اقا اینا یادشون رفته بود gnar رو تو free چمپا بزارن،تازه الان اضافه کردن، الان 11 تا free champion هست:n02: همون طور که میدونین هر چمپی که release میشه 2 هفته بعدش free میشه اما gnar رو free نکردن تازه الان که شنبه هست یادشون اومده اضافه کردنش به free champa :n02: سرور EU Nordic & East فقط اینطوری یا بقیه سرور ها هم اینطوری ان ؟؟ :n02:
Rip SKT T1 K
رمز بردن از SKT اینه که توی اسم تیمتون White باشه
Samsung Galaxy White
Najin White Sheild
3-0 و 3-1 دو سری بازی پشت سر هم باخت و در نهایت Qualify نشدن برای World Championship
به SKT لقب پدیده این دوره از مسابقات OGN رو در Epic Fail شدن می شه داد
خب اینم از قوانین jungle هست .. وقتی میدزدی ماله کسی رو نباید goblin اخری رو بزنی و باید بزاری بمونه ..نقل قول:
البته وقتی رو rengar میای hydra میبندی با w و hydra passive و خودش همشون میمیرن :| اصولا با hydra میمیرن همشون با این که نمیزنی :|
Head of knazix اصلا به رنگار چیز خاصی نمیده فقط داخل بروش پهنایه دیدش از بقیه بیشتر میشه که نسبت به چیزی که به کازیکس میده خیلی مسخره هست:n16:
ای کاش تیم دشمن اینکارو بکنه :n28:نقل قول:
این کارو هم تیمی من که تاپ رو باخته میکنه که مثلا حال منو بگیره -.-
با گنک هایی که من میکنم بازم میبازن :|||||||
:n14:
نقل قول:
درسته .. RANGE دید رو تو علفا بالا میبره فقط .. چیزی که به خا میده خیلی بهتره ! 4 سکیل FULL میکنه لامصب !
ولی HEAD OF KHAZIX هم خوشگلی خودش رو داره برا خودش .. :))
اوه اوه .. هم تیمین اینا !؟ .. اصولا باید همشو بکشه که پول بگیره بیشتر ! اصولا اینجوریمیکنن هم تیمی ها . این دیگه نخبه اس ! :))نقل قول:
آقا ما برگشتیم:n10:
رفته بودم بانه یه سری چیزا را چک کنم که خیلی محرمانست نمیتونم بگم در کل یه سفر کاری از طرف رایوت بود دیگه فقط در همین حد بگم که خبرای خوشی در راهه:n05:
ای بابا ما نامحسوس میرسونیم که هم ریا نشه هم پرو ها را بشناسیم که سال دیگه برا مسابقات آخر سیزن چهارتا تیم بتونیم بفرستیم بترکوووووووونم:n02:نقل قول:
victorious skin ماله ashe هست :n02: واسه همین بود استاد aloneson به صورت نا محسوس اطلاعات جمع می کردن :n02: من میگم هیچ کاره استاد بدون دلیل نیست ، چقدر بزرگوار هستن استاد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدسات؟!!!
این نخبه ها همیشه تو Promo میان جالبه -.-نقل قول:
اتفاقا من یادمه وقتی Pormo Gold بودم یکی از اینا افتاد تو تیمم ترول کرده بود میومد مید فید میداد میرفت بوت فید میداد همه جارو فید کرد دیگه کسی بازی نکرد همه تو باس موندن تا زودتر بازیو تموم بکنن نمیدونم مرض دارن اینا چه مرگشونه یادمه فقط بازی اول باختم که اون این کارو کرد 3 بازی بعدشو پشت سر هم بردم :n02: جالبیش اینجاست که ما کاری نکردیم که بگیم بیاد اینکارو بکنه همه خیلی خوب و توافق کرده داشتیم بازی می کردیم که اولین فیدشم رفت مید داد هیچوقت یادم نمیره یکی میگفت ریوت باید آیپی شو بن بکنه :دینقل قول: