سلام بر دوستان همیشه شاکی از سرویس های ضعیف مبین نت :n02:
من اخیرا حس می کنم سرعت افت کرده، شما هم همین طور، یعنی نسبت به وضعیت چند هفته پیش جدیدا افت داشته یا من توهم زدم؟
Printable View
سلام بر دوستان همیشه شاکی از سرویس های ضعیف مبین نت :n02:
من اخیرا حس می کنم سرعت افت کرده، شما هم همین طور، یعنی نسبت به وضعیت چند هفته پیش جدیدا افت داشته یا من توهم زدم؟
راست میگین شرمنده ، من چطور اینو اصفهان خوندم !! دارم کور میشم از بس نشستم پای اینترنت ...نقل قول:
البینید مثلا شما اگه آسیا تک داشته باشید و تهران هم باشید ، گاهی اوقات سرور شما رو میزنه سرور اصفهان به جای تهران ، ولی منظورم داخل کشور بود ، خارج از کشور محاله و دقیقا حرف شما درسته که ایشون از ف ی لتر شکن استفاده کردن
واسه من همونه که بود و تغییری نداشتهنقل قول:
دوست من ، فکر می کنم یه چیزایی از اینترنت می دونمنقل قول:
و در آن زمان از هیچ یک از این مواردی که فرمودید استفاده نکردم
آی پی من در سایت های نمایش نقشه یا اصفهان یا یزد ولی هرگز تهران نبوده چه مبین نت چه پارس آنلاین و حتی دیال آپ چراشو نمی دانم
گاهی هم آی پی ام انگلیسه
ولی در حال حاضر ایرانه
می توانید باور کنید یا نه
بستگی به خودتان دارد
در ضمن امیدوارم بد برداشت نکنید
هدف کاربران باسابقه سایت باید ارتقاع سطح اطلاعات کاربران باشد
متشکرم
من 2 هفتس صبح وشب افتضاح شده یک مگ دارم روزا با نوسان 25 30 شبها که اصن نگو که یک کیلو رو هم تجربه کردم لعنت به این شرکتنقل قول:
با اجازه از دوستان
این هم آخرین پست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم موفق باشید
بخاطر 22بهمن سرعت رو سراسری کم کردن برای امنیت کشور:n09::n10:نقل قول:
---------------------
جالبه منم الان که با همراه اول گوشیم وصل شدم مکانم رو شیراز زده یکی دیگه خراسان رضوی!!!نقل قول:
اینم از خواص اینترنت ایرانه که هر روز چیز جدیدی توش کشف می شه. از طرف دیگه بی درو پیکر بودن اینترنت کشور رو نشون میده
درسته عزیز مبین نت از چند شرکت مختلف پهنای باند میگیره برای من هم چندین بار شده و این موضوع چیر عادی هست شرعتی به این بزرگی نمیتونه کل پهنای باندشو خودش تامین کنه برای این موارد از شزکت های دیگه کمک مگیرهنقل قول: