الان 1 مگ نامحدود من دارم با 16 تا کانکشن توی دانلود منیجر 30 کیلو سرعت میگیرم :|
Printable View
الان 1 مگ نامحدود من دارم با 16 تا کانکشن توی دانلود منیجر 30 کیلو سرعت میگیرم :|
دوستان الان وضع اسیاتک چطوره خوبه؟ارزش دارم بگیرم؟:n12:
دوستان که انتظار نداشتن تا آخر عمرشون با این سرعت دان کنن؟:n13:
معلوم بود که مشکلی پیش اومده و این بالا بودن سرعت ها موقتیه
کسی زنگ هم نمیزد اطمینان میدم بهتون همین امشب در هر صورت سرعتا رو مثل قبل میکردن
+
خب برای شما ها خوب شده بود فقط، برای بعضی ها سرعت پایین اومده و بود و سرعت فضایی بعضی هارو میدین مسلما میرن پشتیبانی ببینن برای چی اینجوری شده
خود بنده تو این 2.5 روز بجز یکی دو ساعت تو 24 ساعت با سرعتی بین 20-60 دان میکردم که شدید نوسان داشت و فقط لحضه میرفت رو 60 وگرنه میانگین میشه گفت رو همون 20 بود
لااقل برای الان من از سرور های خارجی دارم سرعت ثابت 40-50 دان میکنم.
به امید اینکه سرعت های نامحدود رو برگردونن به همون حالت قبل:n01:
نقل قول:
فعلا که افتضاحه مخصوصا تو شهرای پرجمعیت. فقط تو بعضی شهر ها خوبه شما از کدوم شهری
من که فک میکردم دائمی باشه !نقل قول:
مخصوصاً با این تبلغشون تو سایتشون :
نمیدونم دیگه ! چرت و پرت گفتن ینی ؟ ایستگاه گرفتن مارو ؟! :n13:نقل قول:
خدمات سرور اختصاصی و میزبانی وب آسیاتکشرکت آسیاتک اقدام به راه اندازی مرکز داده های خود با ظرفیت مسیر دهی 40Gbps نموده است. بهره گیری از سرورهای به روز و پر ظرفیت در کنار دانش تیم فنی آسیاتک موجب رشد سریع این مرکز و ارائه خدمات به بیش از هزاران وبگاه شده است. رسالت آسیاتک در کنار ارائه خدمات میزبانی وب به وبگاه های شخصی و شرکتی ارائه خدمات به وبگاه های پرمصرف می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص خواهشمند است با شماره تلفن 82144260-021 تماس حاصل فرمایید.
برخی از مشتریان جدید آسیاتک
میهن#دانلود - فیس#نما - سافت#گذر - دانلود#ها
من که از صبح هیچ سایتی باز نمیکنه! الانم شانسی با قند شکن اومدم درست شد!
یعنی خره بگیرین در این اسیاتر بابا همه ازش بکشین بیرون اینترنت همه جا بهتر از اینجاست بابا این خیلی نابوده من نمیدونم روی چه حسابی شما موندید دارین اعصاب خودتون رو خورد میکنید
یکم دلم خوش شده بود حداقل 4 تا سایت داخلی سرعت خوب میگیریم :n14:
این چه وضعشه ؟ هرموقع می خوان سرعت رو کم می کنن و خودشون حال می کنن . ما هم که هیچی نمیگیم . (به غیر از من:n02: ) , بچه ها یکی بیاد این شرکت رو -- کنه تا همه بتونن چند روزی با سرعت بالا دانلود کنند . یعنی هیچ کس نمی تونه -- کنه ؟ ملت سایت های بزرگی رو -- می کنند , چه برسه به این .:n01:
آخه شماها خودتون رو دلخوش کردید به چند ساعت سرعت بالا که بعدش کلی سرعت رو کم می کنند تا جبران شه . فکر کردید فقط خودتون زرنگید . :n02:
برید راحت بخوابید و حداقل سرعت پایین این شرکت رو نبینید.
چه حس خوبی به ادم دست میده اسیاتک نداره:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اوضاع یکم بد شده ولی هر چی باشه از اسیاتک خیلی خیلی بهتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]