واقعا بعد از یک ماه قطعی سرعت پایین بودن با امروز سه روزه ناجور داره حال میده مخابرات دمش گرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واقعا بعد از یک ماه قطعی سرعت پایین بودن با امروز سه روزه ناجور داره حال میده مخابرات دمش گرم .
شاتل مركز 3 ساعت 2:15 بامداد كسي سرعتش تو توشب اينجوري هست؟(واسه خودمم عجيبه نميدونم جريان چيه از زماني كه به مركز3اومدم اينجوري شده قبلا مركز 8سرعتم رو70بود
[IMG]png[/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان من سرویس 512 اندیشه محدود دارم چرا سرعتم اینقدر پایینه آخه ممکنه که از تنظیمات کانفیگ مودم باشه . توشب سرعتم به 30 هم نمیرسه توروز هم به 70 اگه اموزش تصویریه کانفیگ مودم رو کسی میتونه بزاره ممنون میشم . با تشکر
اندیشه کلا خراب شده .نقل قول:
من 128 داشتم ...
پارسال سرعتم پایین 100 نبود ...
الان خودشو بکشه رو35
شبا هم 15
حقیقتا اینطور که دوستان داخل تاپیک شاتل میگند ، اوایل دانلود شبانه اینطور هست و اگر یه مدت زیاد دانلود کنید ؛ محدود میشید به چند کیلوبایت.نقل قول:
مال من که نامحدوده 256 فرقی نکرده. حومه ی رشت. بدتر یکم پینگشم ناجور شده.نقل قول:
درود به همه دوستان ! من سرویس محدود اندیشه دارم توی منطقه 4 ! الان 2 روزی میشه که هر 15-20 دقیقه یکبار اینترنتم 10 ثانیه قطع میشه ! چراغ مودم روشنه ، حتی توی قسمت گزارشات سیستم اکانتینگ اندیشه هم هیچ قطعی ثبت نمیشه ، ولی دانلودها قطع میشن و توی بازیهای آنلاین هم پیغام connection lost میده !! مطمئنم که خط من مشکلی نداره ، چون snr از حدود 24 دسی بل کمتر نمیاد و پینگ هم توی سرورهای اروپایی حدود 150_160 میلی ثانیه بیشتر نیست !! دوستانی که توی منطقه 4 زندگی میکنن کسی همچین مشکلی نداره ؟ ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید !!:sq_3:
دوست عزیز مشکل کلیه ( البته برای همه اتفاق نمی افته )نقل قول:
من لاهیجان هستم و همین مشکلو دارم
زنگ بزن اندیشه پیگیری کن
پشتيباني بهم گفته سرعتم تو روز و شب به يه سرعت معيني بسته شده يعني ميشه؟؟؟ شب و روز يكسان؟نقل قول:
بچه های اندیشه, کسی نتش قطعه؟
من زنگ زدم پشتیبانی گفت باید مودمم رو دوباره کانفیگ کنم. کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری این کار رو انجام بدم. مودمم هم TD-8811 هست
با وارد کردن عدد 192.168.1.1 در مرورگرهام هیچ اتفاقی نمی افته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!