نمیشد بجای مودم 2 گیگ ترافیک ماهیانه اضافه بگیری ؟نقل قول:
Printable View
نمیشد بجای مودم 2 گیگ ترافیک ماهیانه اضافه بگیری ؟نقل قول:
به این همه داستان داریم میگیمنقل قول:
الان چند ساله من adsl داریم این چند وقته نت قاطی کرده!! نه از مودمه نه فایروال ویندوز!!البته امروز ظاهرا درست بود
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
نقل قول:
چرا نشه؟ دوست داشتی میتونی ماهی 2گیگ هدیه بگیری
ج از سامانه 195 بر و بچ دو تا نوشتم یکی برای طرح نامحدود که چرا نیست که گفتن
سلام-در خصوص عدم عرضه طرح هاي نا محدود ADSL معروض ميدارد ، طي نامه شماره 300,93,2417 مورخ 93,06,09 معاونت محترم تجاري مخابرات ايران بر اساس مصوبه 181 كميسيون تنظيم مقررات خدمات اينترنت با حجم بالا جايگزين محصولات نامحدود ADSL شده است. تعهدات شركت در طول مدت قرارداد مورد اجرا واقع گرديده است.
این هم یکی دیگه شکایت واسه طرح های شاقول ماقول شون
بهاي دريافت خدمات بر اساس مصوبات سازمان تنظيم مقررات از مشتريان اخذ مي گردد. کلیه طرح هاي فروش با تنوع ويژگي محصول به مشتريان گرامي عرضه شده كه بنا به درخواست مشتري قابل سفارش مي باشد.
بر و بچ به شما چی گفتن؟؟ اعتراض مجدد به ج وارده ایا ؟؟؟؟ پس عمو رضا اون نامه چی بود پست گذاشتی که نت نامحدود میدن! کووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز رفتم کمپین 2 مگ 3 گیگ بدون مودم گرفتم الانم خط رو 2644 بستن
الان همین سرعتو باید بدن؟
کسی از دوستان از این طرحهای جدید ماهی 50 گیگ گرفتن این طرحها بدون شبانست دیگه؟؟؟سرعتشون چطوره؟؟؟
دوستم طرحش نقره ایش تموم شده بود واسه شارژ کردن رفته امور مشترکین ازین طرحهای ماهی50 گیگ خواستن بدن ک نگرفته بعدش رفته مخابرات منطقشون 30متری طلاب گفته طرح 1 ساله ماهی 3گیگ با شبانه سرعت 2مگ 175 و یک ساله ماهی 8گیگ 2 مگ با شبانه میخواستم بدونم این طرحها همین کمپین تابستونه است؟؟؟؟
شما فیبر نوری هستی یا مسی؟نقل قول:
نقل قول:
فیبر نوری ام. اگه مسی بود که از مخابرات (دزدخابرات) نمیگرفتم!
سلام
دوستان چطوری میشه از طرح نسیم نقره ای جشنواره عید تا عید بگیرم ؟
توی سایت و دفاتر پیشخوان چیزی نیست
۲۰۲۰ هم جواب نمیده
ممنون
نقل قول:
عمو رضا کجایی پ بر و بچ جواب و چی می گین اعتراض بش وارده یا نه