اینو دیدین ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا از مخابرات بد می گید ؟
خیلی هم خوبه ولی بدیش تنها اینه که نامحدود نداره :n03:
تو خوزستان که داغونه،نقل قول:
شاید اونجایی که شما هستین خوبه
لگ + قطعی + پینگ فضایی :n24:
ماشالا بحث همه چی میشه غیر lol ... اینقدر نیاید از شرکت اینترنتتون شکایت کنید .. بخدا اینجا نه نماینده مجلس داریم .. نه مهندس IT ... نه وزیر ارتباطات و اطلاعات :n08:... مشکلتونو تو صفحه کلوب وزیر ( واعظی ) بزارید شاید رسیدگی کردن.. مشکل UDP هارو هم همینطوری به گوش مسعولین رسوندن :n05:
کاربر گرامیمتأسفانه در یک ماه گذشته، قطعیهای بیش از معمول در اینترنت بینالمللی موجب گردید تا این شرکت نتواند کیفیت مورد انتظار شما را در سرویسهای ارائه شده تأمین نماید.در پیگیریهای انجام شده مشخص گردید، قطعیهای فوق به دلیل توسعه ظرفیت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت ایجاد شده و این مشکل صرفاً این شرکت را مبتلا ننموده است، بلکه بدلیل تامین اینترنت بین الملل کشور تنها توسط شرکت ارتباطات زیرساخت ، کلیه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) نیز دچار این مشکل گردیده اند.به هر حال امیدواریم با اتمام عملیات فنی توسعه شبکه زیرساخت و رفع کلیه مشکلات و موانع، بتوانیم خدمات اینترنت پرسرعت با کیفیت سرویس مورد انتظار شما کاربران گرامی را ارائه نماییم.
تمومش کنید
پلیر های لهستانی eune =))))))))
فرمت gif هست روش کلیک کنید
دوستان آخرین اخطار رو خدمتتون ارائه میکنم.
بحث خارج تاپیک باشه حذف میکنم. لطفا بعدا گله نکنید.
بحث مربوط به ISP ها تو قسمت مربوطه
با تشکر
ای بترکی که همش آپدیت میاد الکی. یک اسکین میاد مثلا :(
حجممون رو ترکونده این لول. وقتمون رو هم گرفته. کلا باعث عذابه. ولی معتادشیم دیگه
اینم بحث لولی :)
تو تیممون اصلا از Zed و بازش خوشم نیومد ! همون اول بازی هم کمکم نکرد این خا با مستر کشتنم !
بعدش وقتی Hunt شروع شد Head Of The Khazixرو گرفتم .. خیلی خوشحالم .. برای اولین بار تو سرور ترکیه روبروم خا بود و منم رنجار .. خیلی خوشحالم .. :n14::n20:
بازی رو هم برگردوندم برن بازی یاد بگیرن خایی ها :n09: - Morgana به تیم مقابل میگفت Rengar وقتی اینو میگیره مثل اینه که Baron گرفته و kha میگفت واقعا !؟ من پوکیده بودم :n08:
تو سرور ترکیه 5 بازی کردم : بازی اول 4 afk بازی دوم 3 afk بازی سوم 2 afk بازی چهارم 1 afk و بازی اخرم 1 afk داشتیم :n04::n30: اونم jax بود و boot رو اخر کرده بود .. afk میشد .. میومد میدوویید مرفت تو بیس اونا میمرد و باز afk میشد .. لامصب اصلا عجیب بود ! صد رحمت به لگ های ما !
;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
بحث لولی که گریه داره :n14:
واقعا غم انگیزه البته من نورمال 4 تا ترول هم تو تیم باشه واسم مهم نیست منم خودم رو جفتشون میکنم میرم ترول :D
ولی Ranked خیلی مهمه واسم بعضیاشون از همون اول شروع میکنن به فلیم کردن اینو اون آخرشم هیچ غلطی نمیکنن نوبن اکثرا !
طرف میبینه من رفتم Bot میره Blue من رو میزنه چون Top رو باخته لجش میگیره اون monster کوچوله کنار Goblin رو نمیزنه که من خودم برم بزنم زمان Blue من طول بکشه :n28: