بستگی به مرکز مخابراتی شما داره که کدون بهتره،های وب یه مزیتش ترافیک فشفشه هستش ولی تایم رایگان سرویس هاش 3 ساعت بیشتر نیس.نقل قول:
Printable View
بستگی به مرکز مخابراتی شما داره که کدون بهتره،های وب یه مزیتش ترافیک فشفشه هستش ولی تایم رایگان سرویس هاش 3 ساعت بیشتر نیس.نقل قول:
من هر روز دارم با گوشیم شبکه های مخابرات منطقه رو برای راه افتادن 3G چک می کنم تا زودتر خلاص شم
اما از نمایندگی فروش بیتاسیستم (صبانت) که 8 ساله مشترکشم پرسیدم این 6 مگ نامحدود، روزانه چقدر میتونه دانلود کنه تا به محدودیت نخوره؟
زنه جواب داد 125 گیگ .
گفتم روزانه 125 گیگ؟ دلشوره گرفتم که نکنه کم باشه!! و شروع کردم به سبک سنگین کردن تا ببینم نسبت به نرخش که ماهانه 270 ت هست می صرفه یا نه
یهو گفت نه، ماهانه حداکثر 125 گیگ !!! :n08:
دوستان سلام این شبانه در حال حاضر به صورت آزمایشی اجرا شده و در حال تصمیم گیری سرویس های جدید هستند
منتظر سرویس های جدید باشید
ممنون عزیز . دیگه حنای صبانت برای من یکی که جزو قدیمیهای صبانتم رنگی ندارهنقل قول:
چند سال قبل توی تاپیکهای قبلی صبانت این انجمن هم یک کاربری بود به اسم پشتیبانی صبانت و میومد پاسخ ما رو میداد
همیشه از این وعده های شما میداد و میدیدم درست برعکس شد
قدیمی ها که بی جهت نگفتند هر سال دریغ از پارسال
شک نکن 3G را بیفته خیلی از کاربرهاتون نه اینکه میرن، بلکه از زندان با اعمال شاقه ای که درست کردین فرار میکنن
نقل قول:صبانت که تعهدی دربازه شبانه به هیچ عنوان نداره (خیلی راحت تونست شبانه رو 15 فیکس کنه) چرا خودتون آزار میدید؟ سیاست تشویقی مجبور نیستید برگردونیدنقل قول:
بنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده
نقل قول:
این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.
مگه اینکار به منظور مشتری مداری نییست تا همه از شبانه استفاده کنند؟ چرا تغییر؟نقل قول:
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده
حالا از ترس از دست دادن مشتری تو انجمن هم دست بکار شدن نه دیگه شبانه درست بشو نیست مخصوصا حالا که پنل کاربری رو هم تغییر دادین تابلویه که قطعی شده همین امروز آخرین ساعت ورود به حالت نیم بها رو اضافه کردن پس دیگه وعده و وعید دادن و گول مالیدن فایده ای نداره:n23:
سلامنقل قول:
دوره آزمایشیاش مال اون ده روز بود که بدون اعلام تو سایت شبانه را آورده بودید روی 15 کیلویایت
حالا که هم خبرش را توی سایت زدید و هم هر بار وارد پنل میشید این خبر مسرتبخش! را اعلام میکنید دیگه اجرا شدناش قطعی است!
اینکه سرویسهای جدیدی میخواهید ارائه دهید هم قطعی است چون دیگه اینترنت بالای 128 برای کاربرها توجیه نداره و کم کاربری هم پیدا میشه که برای هر گیگ اینترنت شبانه جدید، 2 گیگ اینترنت روزانه به قسمت 2*3880=7760 بخره! (یعنی سه گیگ ترافیک 7760 و هر گیگ ترافیک را به قیمت 2586 تومان به کاربرها بفروشید)
در صورتیکه یک شرکت دیگه مثل هایوب داره 9 گیگ اینترنت را میده 6.000 تومان به شرطی که سه روزه مصرف کنی!
قصد تبلیغ این شرکت را ندارم فقط مقایسه میکنم:
صبانت 3 گیگ ترافیک (دو گیگ ترافیک روزانه+یک گیگ ترافیک شبانه)= 7760 تومان
های وب 3 گیگ ترافیک روزانه =2000 تومان (که در یک روز باید مصرف بشه و 9 گیگ ترافیک روزانه را میده 6000 تومان!!!)
کد:http://www.hiweb.ir/services/firecracker
سلامنقل قول:
آخه من که یک ساله دارم چی؟؟ هنوز 11 ماه دیگش مونده ، قبل از اینکه این کار احمقانه رو انجام بدن چرا نگفتن؟؟؟؟؟!!!!.مگه مردم موش ازمایشگاهی هستن که میگی آزمایشی؟؟!
این پولی که گرفتن اگه وضع همین طوری باشه حرومه داداش حرومممممم ! پول حرومم برکت رو میبره
والسلام
شما کدون مرکز مخابراتی هستید همشهری؟نقل قول:
مرکز مخابراتی امامنقل قول: