دوست عزیز
اون چیزی که بنده نوشتم عین واقعیت هست . حداقل چندین مهندس زبده شبکه از دوستان نزدیک من هستن و حتی توی خود پارس آنلاین هم کسانی رو دارم که از اونها نقل قول میکنم . توجه داشته باشید که از خودم چیزی ننوشتم و آنچه نوشتم بر اساس اظهارت خود مسئولین این دو ارگان دولتی و خصوصی بود .
حالا شما می فرمایید افت سرعت ربطی به زیر ساخت نداره . من از شما سوال می کنم . و خوشحال میشم شما جواب بدید .
شب عاشورا همین امسال بنده رفتم فایلی رو دانلود کنم . سرعت دانلودم مشابه روز بود . همین دیشب هم رفتم یک فایل رو دانلود کنم . سرعت به زور به 30 کیلوبایت می رسید . چرا ؟
بر اساس حرف شما پارس محدود می کنه و ضعف آی اس پی عامل داستان هست . ( فرضا" قبول )
یعنی پارس شب عاشورا معرفت اش گل کرده و خطوط رو آزاد گذاشته؟
نه خیر .
دلیل اش ساده است . وقتی خود شرکت داره میگه که ما تو منطقه شما مشکل سخت افزاری داریم و دیگه نمی تونیم از یک سرعتی بالاتر خدمات بدیم شما آخر خط رو بخون .
دلیل بالا بودن سرعت تو شب عاشورا هم محرز هست .
منطقه ما جنوب شهر هست موقع تعطیلات ملت رفتن ولایت های خودشون . من موندم و پهنای باندی که یورز هاش نیستن .
دیگه تا تونستم جای اونا من دانلود کردم . من فکر کنم مفهوم share بودن خطوط جز این معنا نداره . ( حداقل خودشون که این طور میگن )
وقتی هر شب به طور مثال 8 نفر از یک پهنای باند 2 مگ استفاده می کنن سرعت دانلود میشه چند ؟
حالا این 8 تا بشن 2 تا میشه چند ؟
عید امسال که کلا 13 روز تعطیلات رایگان بود چرا سرعت انقدر افت کرده بود ؟
پارسال همین آذر ماه یک شب سرعت دانلود من شده بود 10 kb و یه پسردایی دارم که منطقه مخابراتی شون عالیه سرعت دانلود با 128 از 200 kb هم بیشتر شده بود . به نظر شما چرا اون سرعت اش 200 بود و من 10 ؟
....
این آخری رو هم میگم که داشته باشی چقدر مرکز مخابراتی مهم هست , توی منطقه غربی ساری , چون مرکز مخابراتی ورودی شهر از تهران محسوب میشه , سرعت انقدر بالاست که هیچکی نمیره 1 مگ یا 2 مگ بگیره . اکثرشون 128 هستن . همون طور که می دونید پارس up to 1mb یا up to 2 mb رو برای کاربرها میسر کرده . اونا راحت به یک مگ و دو مگ میرسن مایی که ته خط هستیم پوستش هم به ما نمیرسه . حالا به نظر شما پارس اگر مقصره چرا اونها تو مرکز اغازی شهر همیشه سرعتشون توپه ولی ما هیچی ؟ باید یک مناسبتی چیزی باشه که بشه شب هم مثل روز دانلود کرد ؟